Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Szukałem na forum podobnego problemu lecz nie udało mi się znaleźć. Więc zwracam się do Was z prośbą. W nowo zakupionej bmw mam problem z przełączeniem jojstica w tryb sport manual. Nie da się po prostu tego zrobić. Jak by cos blokowalo. Po prostu przy próbie przełączania jest opór i koniec. Proszę o pomoc co moze byc przyczyna. Dodam ze przy zakupie nie sprawdzałem czy to działa.
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi blokuje sie przycisk ten czarny z boku od kolana prawego kierowcy ale wtedy mi tylko jakoś dziwnie pstryka i daje znać ze sie zaciął ten guzik na dźwigni i musze go ruszyć i jest ok - Kolego mało precyzyjnie opisaleś problem i nie wiadomo w jaki sposób ci się to blokuje - HAHAHA ja uważam że funkcja sport w tych skrzyniach służy do tego by :

Jak kupujesz auto sprawdzić czy to g###o działa - jeden jedyny raz w życiu - a resztę życia wiesz ze działa ale nigdy tego g###a nie używasz ! !! :lol: piąte bmw jakie mam to potwierdza ;D -

jeśli to moneta to musiał by wozik w PL jeżdzić tylko bo tylko w pl są tak małe grosiki by tam wpaść - w EU są raczej centy a one są grubawe o ;P i myślę że to bez szans !

zerknij na YT jeśli jesteś jakiś ogarnięty manualnie i zobacz jak ten JOYSTICK wyciągnąć - a w każdym bmw jest to proste - i jakoś delikatnie tam posprawdzać co blokuje - bo nie polecam kupować używki bo to niestety dość droga impreza wiem bo mam guzik uwalony ale jak sie skupię to nie klikne źle i działa już długi czas ok ;D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam wszystkich jestem posiadaczem BMW e70 4.8 drive i mam bardzo duży problem ponieważ blokuje mi lewa strona koło przed i tył podczas ruszania przedni dyfer wymieniony rozdzielacz wymieniony opony nowe ta Kię jakie powinny być i nadal to robi i zapala się kontrolka 4x4 może ktoś pomyć co to może być