Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w Temacie, chodzi mi o wyłączenie tego z ekranu, tak żeby tego nie było bo mnie denerwuje, Na początku tak miałem ale raz się bawiłem i jakoś to włączyłem i nie mogę tego wyłączyć.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zamiast 'Journey' możesz tam ustawić ogólne średnie spalanie, prędkość itp. czyli 'Computer' albo 'Perspective' czyli nawigacja.
Opublikowano
Tak to potrafię zrobić, chodzi mi po prostu o wyłączenie tego całkowicie, żeby nie bylo wcale tam nic, wcześniej miałem tak ze nie było w ogóle tego okna i chciałabym te okno tego komputera po prostu zamknąć tak jak wcześniej żeby np jak włączam sobie radio czy coś było ładnie na cały wyświetlacz ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też bym chętnie to wyłączył ale według mnie się nie da i zawsze jest dzielony ekran i coś po prawej musi być, choćby czarny prostokąt :roll: Tyle, że ja mam CCC, a Ty może CIC?
Opublikowano
Ja tez mam CCC i na początku tak miałem ze miałem pełny ekran bez tego okna, bawiłem się raz sprawdzałem co ma M3 ciekawego i jakoś to włączyłem i tak teraz mnie wkurza
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno da się to wyłączyć, OIDP jest to w opcjach tego bocznego albo głównego ekranu, szukać należy wtedy kiedy jest wyświetlona jakaś trasa bądź mapa nawigacji.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiedyś o to pytałem bo też mi się wydawało, że miałem mapę na cały ekran ale podobno tak się nie da, zawsze ekran składa się z dwóch okien - głównego i bocznego.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Według bimmerfesta trzeba przywrócić ustawienia fabryczne, żeby ekran poboczny zniknął (kodowanie, NCS itp.) ale wróci znowu na stałe po pierwszym włączeniu journey computer.