Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Za około planuje zakup nowego samochodu. Rozmyslalem nad a4 b7 i e90. Wybór padł na E90. Na zakup mam 25-28 tysięcy. Interesują mnie silniki benzynowe 320i 150km i 170km oraz 325i 218km. Powiedzcie mi czy w tych pieniadzach jest sens szukać samochodu z tymi silnikami? Jeździłem tym samochodem w wersji 325i i ten samochód zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wiem ile kosztuje utrzymanie takiego auta i sam nie należę do osób które bardzo oszczędzają na samochodzie. Bardzo chciałbym dowiedzieć się za jaką cenę mogę dostać samochód który nie rozleci się po kilku miesiącach, bo w ogłoszeniach jest bardzo dużo samochodów w cenie 16-22 tysiące i wiem, ze prawdopodobnie takie samochody to ulepy. Jeśli mój budżet nie jest wystarczający to niestety odpuszczę. Czekam na Wasze zdanie :wink:
Opublikowano

Nie ma na to reguły, musisz jechać i obejrzeć ocenić zawsze jest ryzyko. Ulepa tez można wystawić za duże pieniądze a kwota nie jest jedynym wyznacznikiem stanu auta. W tych pieniądzach na pewno znajdziesz coś fajnego. Tylko dobrze obejrzeć. Silniki trochę słabe jak porównać do 325i możesz być zawiedziony.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
jezdze e91 320d 163km chip na ok. 200km. wydaje mi sie ze diesel objedzie benzynę szczególnie przy wyższych prędkościach. Przejedz sie takim dieslem zobaczysz ze nie będziesz chciał benzyny, a koszty utrzymania beda podobne, nowsze benzyniaki nie sa wcale bezawaryjne i raczej więcej z nimi problemów niż z dieslami.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.