Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja też się nad tym zastanawiam, dobre jest to że można używać albo oryginalnego systemu bmw albo androida, z tego co czytałem działa bardzo płynnie zwłaszcza w wersji octacore 4gb ram i dodatkowo można podłączyć kamerkę cofania dedykowaną w klapie oraz kamerkę rejestratora z przodu a nawet moduł z czujnikami ciśnienia tpms, cena około 1700zł.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No ja ciekawi mie trwalosc tego system niechialbym o 2 lata zmieniac bo przestali dzialac a raz zrobiona dziura w desce pozostanie.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie radzę zakładać nawigacji z 2GB RAM i 16GB ROM ;) android starszy niż 8.1 to też [BAD].

Najlepiej dopłacić te 50-150 zielonych i wziąć coś z 4GB RAM 32GB ROM i Androidem 9.0. Najlepiej jak ma wyświetlacz FullHD

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

M4teUS napisz konkretnie dlaczego??

Ja mam 7.1 i jakoś specjalnie nie narzekam. Cała impreza, łącznie z kamerą cofania wyniosła mnie ok. 1100 PLN'ów i uważam to za bardzo dobrze wydane pieniądze.

Opublikowano

Tzn zależy co kto lubi. Ja planuje założyć wyświetlacz fullHD android 9.0/9.1 4GB Ram i 32gb ROM.

Ze względu na to że uruchamia się jeszcze szybciej, większa stabilność oraz fakt że masz wyświetlacz fullHD który jest mega :P

warto dopłacić to 900 plnów

Opublikowano
Tzn zależy co kto lubi. Ja planuje założyć wyświetlacz fullHD android 9.0/9.1 4GB Ram i 32gb ROM.

Ze względu na to że uruchamia się jeszcze szybciej, większa stabilność oraz fakt że masz wyświetlacz fullHD który jest mega :P

Zapodj links ktore wersje? Masz radio professional teraz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapodj links ktore wersje? Masz radio professional teraz?

Mam PreLCI radio+navi mała bisnes

AVINusa

https://avinusa.com/10-25-multimedia-navigation-system-for-bmw-3-series-4-series-m3-f30-f31-f32-f33-f34-f36-f80-f82-f83-f84.html

lub

od skośnych https://pl.aliexpress.com/item/33027583700.html?spm=a2g0o.cart.0.0.71463c000xJbqd&mp=1