Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy ktoś orientuje się jak sprawdzić TMS? Sytuacja jest taka że wymieniłem obie lampy, po numerze starych. Osprzęt przerzuciłem ze starych jednak możliwe że TMS w lewej był walnięty (sporo piachu w środku, auto po kolizji). Teraz jest tak że prawa wszystko działa i jest ok a lewa tylko światło mijania i to świeci w niebo. Po przełożeniu TMS-a z lewej do prawej to samo a i w prawa przestały świecić LED-y.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możliwe że reflektory są uszkodzone, dość często się to na allegro zdarza.

Oprócz tego nawet mocniejsze wstrząsy mogą spowodować że króciec spadnie z silniczka i nie będzie już pełnej regulacji.

Kolejne to kiepsko naprawione.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja sie juz wyleczylem z zakupu czesci uzywanych na allegro.

Taki szrot czasem idzie ze szok.

Opublikowano

Mam potwierdzone że walniety mam TMS. Lampa jest ok. Miałem przebicie na przewodzie od czujnika poziomowanie. Wracając jednak do TMS to czy orientujecie się czy są zamienniki dla modułów?

Tzn. Mam moduł o numerze 7381017. Nie ma na allegro. Można go zamienić na jakiś inny? Mam ksenony ahl.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam potwierdzone że walniety mam TMS. Lampa jest ok. Miałem przebicie na przewodzie od czujnika poziomowanie. Wracając jednak do TMS to czy orientujecie się czy są zamienniki dla modułów?

Tzn. Mam moduł o numerze 7381017. Nie ma na allegro. Można go zamienić na jakiś inny? Mam ksenony ahl.

W realoem znajdziesz nr zamiennikow

Opublikowano
Dzięki wielkie za podpowiedź Panowie! Niestety ani jednego na allegro. Zostaje serwis, z zniżka wychodzi 1320zl netto. Nie najlepiej ale i nie najgorzej ;-)