Skocz do zawartości

Emblematy BMW

MAJSU_WuWuA

Rekomendowane odpowiedzi

roznie... co prawda nie zwracalem zaazwyczaj uwagi z czego sa wykonane emblematy BMW, ale widzialem i palstikowe i aluminiowe, wydaje mi sie ze jedne i drugie sa orginalne...

p.s ma ktos na sprzedarz emblemat "318i" - bardzo chetnie kupie...

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

no a w E36 sa plastiki, a znow w E12 byly aluminiowe, w obu autach sa 100% orginaly... (tzn. w E12 byly orginaly bo jakies skur... gowniaze podwiedzili :evil:) ale zostaly zakupione identyczne aluminiowe, orginalne i gites :D

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Witam,

525 '94, znaczek aluminiowy, ale z odpryskiem. Zamówiony oryginał (64 zł :duh: ) - zobaczymy jaki będzie.

Tak na marginesie: szukam emblematów BMW do alufelg, średnica 70 mm. Jakość oferowanych na allegro nie do końca mi odpowiada (w tym rozmiarze nie ma aluminiowych, z wydrukiem zblizonym do oryginalnego znaczka). Będę wdzięczny za info.Pozdrawiam.

widocznie Andrzejo ma mlodszy model niz wasze :P bo w E36 z '93 sa juz plastiki, wiec w E34 pewno bedzie podobnie...

widocznie Andrzejo ma mlodszy model niz wasze :P bo w E36 z '93 sa juz plastiki, wiec w E34 pewno bedzie podobnie...

Moje auto jest z 1990 roku... może w 520 były plastikowe :)

http://a.imageshack.us/img541/7055/repsolp186x50.jpg

Pełna oferta olejów REPSOL dla motoryzacji

tel.: 888 233 740

No to niewiem ! :roll: Co oni te znaczki w zależności od pojemności zakładali raz plastik a raz aluminium ? Może z powodu wagi w wersjach z większymi silnikami znaczki są plastikowe żeby "trochę" odciążyc przód ?? :) Ja zdjąłem znaczek z mojej E28 był aluminiowy kupiłem na Allegro ponoc oryginalny do E30 bo obydwa samochody mają takie same emblematy i przyszedł plastikowy w dodatku po zamontowaniu lekko odstaje więc "profilaktycznie" wystawiłem negatywa...

przyszedł plastikowy w dodatku po zamontowaniu lekko odstaje więc "profilaktycznie" wystawiłem negatywa...

no to widze ze jestes fajnym kupujacym :duh: :mad2: wystawiac negatywa profilaktycznie.... mogles wystawic neutralnego a nie odrazu negatywnego... ale to twoj komentaz nie moj :mrgreen: ja tam do ciebie nic nie mam a nawet cie lubie :mrgreen: ale czasem warto sie zastanowic czy aby napewno zasluguje na taki komentarz :wink:

moje modele

przyszedł plastikowy w dodatku po zamontowaniu lekko odstaje więc "profilaktycznie" wystawiłem negatywa...

no to widze ze jestes fajnym kupujacym :duh: :mad2: wystawiac negatywa profilaktycznie.... mogles wystawic neutralnego a nie odrazu negatywnego... ale to twoj komentaz nie moj :mrgreen: ja tam do ciebie nic nie mam a nawet cie lubie :mrgreen: ale czasem warto sie zastanowic czy aby napewno zasluguje na taki komentarz :wink:

No cóż świat Allegro rządzi się innymi prawami chyba wiedzą to wszyscy którzy coś tam kupują od czasu do czasu... Jeżeli ja wystawiłbym neutrala to dostałbym negatywa to chyba oczywiste ! Poza tym nie byłem pierwsza osobą która wystawiła negatywną opinie temu użytkownikowi bo niestety nie szanuje on klientów.. Konto na Allegro zarejestrowane jest na jakąś kobietę, konto bankowe na jakiegoś faceta a przesyłka przychodzi z adresem jeszcze innej osoby + telefony są wyłączone zero kontaktu nawet mailowego, obawiałem się już że w ogóle nie dostanę przesyłki ! Chciałem potem zwrócic towar czekałem tydzień na odpowiedź nie dostałem jej więc stąd w pełni zasłużony negatyw...