Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy, dostałem cynka, że złodzieje ze stolicy i okolic mają zamówienia na E60, także pilnujcie swoich autek.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Ciekawe skąd masz takie informacje?? :D Dziwne że ryzykuj dla paru zł. Chyba że po Warszawie same polonezy jeżdżą :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie dziw się, mi próbowali buchnąć honde jazz wartą 10 koła, Zamek w drzwiach wyłamany, stacyjka rozwalona, w bezpiecznikach coś grzebane, coś im się połamało i nie dali rady stacyjki przekręcić.

A policjanci nawet nie byli zaskoczeni, mówili, że wszystko na części idzie.

Nawet na felgi polują:

http://tustolica.pl/nocna-akcja-na-gorcach-zlodzieje-krazyli-po-osiedlu_80255

Opublikowano
Koledzy, dostałem cynka, że złodzieje ze stolicy i okolic mają zamówienia na E60, także pilnujcie swoich autek.

Czegoś Ty się naoglądał? :duh:

"Zamówienia na E60" ? :shock:

To E60 aż trzeba "zamawiać"?

o żesz k.... ja p........

:cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego Breras, trzy sprawy.

1. Wykropkowane przekleństwo, to dalej przekleństwo.

2. Jeśli mam info, źródło bardzo pewne, to mam to zachować dla siebie, czy lepiej podzielić się z kolegami? Złodziejstwo to biznes, jak ktoś coś u Ciebie zamawia, to mu to dostarczasz, nie pytasz po co, ważne, żeby na koncie przybyło. Chyba nie myślisz, że złodzieje kradną tylko nowe fury :duh:

3. Przeczytałem Twoje inne posty i nam sugestie, wypisuj te swoje idiotyzmy gdzie chcesz, ale moje tematy zostaw w spokoju, bo widzę, że nie jesteś wartością dodatnią dla tego forum :nienie:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Kolego Breras, trzy sprawy.

1. Wykropkowane przekleństwo, to dalej przekleństwo.

2. Jeśli mam info, źródło bardzo pewne, to mam to zachować dla siebie, czy lepiej podzielić się z kolegami? Złodziejstwo to biznes, jak ktoś coś u Ciebie zamawia, to mu to dostarczasz, nie pytasz po co, ważne, żeby na koncie przybyło. Chyba nie myślisz, że złodzieje kradną tylko nowe fury :duh:

3. Przeczytałem Twoje inne posty i nam sugestie, wypisuj te swoje idiotyzmy gdzie chcesz, ale moje tematy zostaw w spokoju, bo widzę, że nie jesteś wartością dodatnią dla tego forum :nienie:

:oops:

Opublikowano

Czegoś Ty się naoglądał? :duh:

"Zamówienia na E60" ? :shock:

To E60 aż trzeba "zamawiać"?

o żesz k.... ja p........

:cool2:

Zobacz jaki jest popyt na części do e60 i zadaj sobie pytanie jeszcze raz