Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

bmw to e90 LCI 2009

Pytanie: czy da się jakoś zrobić żeby oba ringi po jednej stronie świeciły jednakową mocą, bo aktualnie mam tak że ring od wewnetrznej strony świeci ładnie na pełno, a ten od zewnetrznej strony ledwo ledwo, a jak zapale normalne światła mijania to oba ringi świecą tak samo.

Zdjęcie:

5uc0lRa.jpg

vrzI957.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie da się chyba że zmienisz ringi albo wrócisz do starych żarówek zamiast LED, wtedy się trochę wyrównuje. Tak dużą różnicę powoduje oświetlenie wewnętrznych ringów diodami LED.
3A0jS9b.png
  • 2 lata później...
Opublikowano

Czy aby na pewno nic nie da się zrobić?

Na Allegro jest pełno markerów LED i na zdjęciach widać że ringi świecą jednakowo.

Myślałem nad zakupem markerów firmy EinParts.

Już kiedyś od nich kupowałem do E60 LCI i powiem że świeciły świetnie, ale jednak te 2 boczne ringi lekko słabiej ;/

Dziś narzeczonej zakładałem do E90 2005r. (również z firmy EinParts) i wszystkie 4 ringi świecą IDEALNIE.

Tylko markery do przedlifta E90 i polifta E90 są inaczej zbudowane. Dlatego ponawiam pytanie:

Jakie markery sprawdziły by się do E90 LCI ?