Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam biala f10 w Mpaku. Chcialbym zalozyc na zime felgi style 328 (18 cali). Caly czas sie zastanawiam czy ich nie przemalowac na ciemny grafit badz czarny. Ale nie moge znalezc jakosc podobnych ralizacji w sieci. Moze ktos z was gdzies sie natknal na takie foty i moglby podrzucic.
Opublikowano

W sumie ciekawie wygląda ten chrom shadow. Ale ja generalnie ale ja po prostu nie lubie chromu. W sumie najbardziej kłuja mnie w oczy w moim aucie te wstawki chromopodobne na klamkach i nie bardzo wiem co z tym badziewiem zrobić. Nie wiem czy ich nie okleje po prostu na biało.

Udało mi się przymierzyć ta fele i wygląda to tak jak ponizej. W sumie podoba mi się w ori kolorze też.

Ale może ktoś ma jakis program i potrafi w kilka minut zmienić kolor tej felgi na ciemny grafit, żebym mógł zobaczyc jak to się będzie komponować.

wz-328---ori.jpg

Opublikowano

Widzę chemik2000, że masz wzór felg, które mam obecnie i je przemalowałeś na czarno.

Do zestawu polecam ci to co u siebie zrobiłem - te chromo wstawki na błotniku na czarno.

IMG_20190618_222609.jpg

Opublikowano

Będą na pewno jakieś odcienie szarości (typu gunmetal). Coś raczej takiego:

Screen_Shot_2019-01-06_at_12.41.54_AM_1024x1024.png?v=1546764324

A dokładnie jaki to chce zdecydować na żywo, jak pojadę na lakiernię. Zobacze jakie maja kolory i dobiorę coś do auta konkretnego.

Najprawdopodobniej jutro będe na lakierni i jak się zdecyduje to za ok. 10 dni będą gotowe, aczkolwiek na auto to wlecą pewno koniec października / początek listopada i wtedy będę mógł zapodać jakieś fotki.

Wcześniej miałem białą F30 i miałem założone AEZ Antigua dark i mi to się bardzo podobało. Ale teraz chciałem zejśc trochę z czarnego w jasniejszy troszkę kolor a więc szary/grafit w przypadku kół na zimę.

A za chwilę będę się drapał po głowie co zrobić z letnim zestawem. Bo mam takie jak na zdjeciu widać, a chciałbym przejść na 19 cali na lato i kolor tez raczej ciemniejszy. Ale to jeszcze chwila.

Opublikowano

Tak do Twojego auta lepszym wyborem jest to co napisałeś, czarny wydaje się rzucać większy kontrast do Twojego koloru auta dlatego zaproponowałem Ci wtedy Chrom Shadow i widzę, że idziesz w ten deseń. Ja jednak chyba pójdę w kolor czarny.

To czekam na fotki co wybrałeś :wink:

Opublikowano

tak u Ciebie zdecydowanie szedłbym w takim kierunku :twisted: Aczkolwiek wiadomo kwestia gustu.

48397495_1942936049108168_319726810147323904_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQnPxvr-PcuqyYMOxZf8us4jtPCpsp1vOOkHSVjPe78kyA1kl8v7cnk0rrzt7cEjy0Y&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=797dfa2f526bccb1bdd4534193459966&oe=5DF58C82

Fota z neta, ale cos kojarze, że to auto jednego z forumowiczów z Wro.