Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

korzystając z porad na forum zaktualizowałem jakiś czas temu nawigację do wersji Road Map Europe MOVE 2018-2. Problem polega na tym, że wszystko przebiegło sprawnie ale na koniec procesu system prosi o poddanie kodu. Wpisuję więc kod z certyfikatu ale okazuje się, że jest on nieprawidłowy (tak twierdzi system). Oczywiście próbowałem kilkukrotnie, nr vin na certyfikacie zgadza się z tym z samochodu itd. Od tej chwili nie mogę korzystać w ogóle z funkcji nawigacji - nawet nie wyświetla się ekran z wersją. Co może być tego przyczyną?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może certyfikat jest do starszej wersji mapy , jaki rocznik auta ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Dziękuję Wam za szybką odpowiedz. Na certyfikacie nie jest napisane do kiedy jest ważny. Nawet nie wiedziałem, że (te od nowości) mają jakiś czas przydatności. Sądziłem, że są lifetime. Rocznik 2012.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby był Lifetime to nikt by się nie męczył z tymi kodami, bo każde auto miałoby go na stałe wklepanego.