Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam problem z BMW F11 Touring 2012 rok mianowicie nie dochodzi prąd do kompresora powietrza pneumatycznego zawieszenia z tyłu potrzebuję odnaleźć numer bezpiecznika i ewentualnie miejsce jego lokalizacji jeśli nie jest w skrzynce z bezpiecznikami .

Awaria jest bardziej skomplikowana gdyż Miałem problem z poduszką wymieniłem poduszkę a później okazało się że prawdopodobnie kompresor jest wadliwy.

rozebrałem kompresor wyczyściłem wysuszyłem okazuje się że Prąd nie dochodzi do kompresora kompresor działa na krótko lecz po podłączeniu do układu nie chce działać wymieniłem już przekaźnik który znajduje się w bagażniku koło akumulatora lecz to o niczym nie poskutkowało Szukam teraz bezpiecznika który może być przyczyną całej awarii.

Opublikowano

kolego

widze masz ciekawy model silnika

ile to ci pali??

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Słuchaj nie wiem czy to ma sens dla ciebie Ja jak jeździłem tym autem paliwo około 7,5 l na 100 km Powiem tak na 30 minut jazdy 10 minut to jazda po mieście a 20 po autostradzie w trybie sport oczywiście