Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyciągasz mieszek od lewarka i masz dojście od spodu.

Jeśli chcesz lepsze wyciągasz kompa i znajdującą się pod nim wnękę a następnie wychodzi do góry cały plastik z włącznikami i zapalniczką.

Opublikowano
wszystko inne dziala-a kupilem ladowarke do telefonu i okazuje sie ze na nic bo pradu nima i juz, a zastanawiam sie czy jak sie podwazy to czy gniazdo nie wyjdzie-wydaje mi sie ze jest na wcisk albo na jakis zatrzask? nie wiem ale nie chce mi sie rozkrecac plastikow
Opublikowano

Też mi się wydaje że to może być bezpiecznik, ale wyjęcie tego plastiku to kwestia może 30 sekund i nie trzeba nawet odkręcać jednej śrubki.

Jeśli masz komputer to pod nim jest owalny otwór w który wkładasz palec i wyjmujesz kompa, wnęka pod kompem wychodzi luzem do góry a za nią tak samo plastik z zapalniczką.

Opublikowano
Wkładasz palec i z wyczuciem wypychasz kompa. Mogą lekko zahaczać od spodu brzegi plastikowego obicia kokpitu ale nie powinno być problemu. Z tyłu za kompem masz jedną lub dwie wtyczki- wypinasz je- mają takie otwierane zabezpieczenia i wtyczka sama wychodzi.
Opublikowano

no no Puławiak :mrgreen:

Pozdrawiam

PS dobrze że masz TDSa bo jakby to twoja była ta 325 z obrysówkami to już być OPR zaliczył :nienie:

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano
A jak naprawic zepsuta zapalniczek?? Kumpel ostatnio sie bawil i wlozyl tam kluczyk i pojawily sie iskry i juz od tej pory nie dziala, co nalezy zrobic zeby naprawic to gowno
Opublikowano
... niech wymieni bezpiecznik , tam / w gnieździe / są grube blaszki więc wątpię żeby się wypaliły , jak nie bezpiecznik to niech wyjmie całe gniazdo i zobaczy od spodu czy kabelki są całe ...
* - w zależności od typu i wyposażenia