Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Jestem tu nowy a to mój pierwszy post.

Planuje kupić BMW F10 518. Egzemplarz który mam na oku jest z 2016r. i ma 500 tys.km. przebiegu. 1995 cm3, diesel, sedan, 150 KM, automat. Auto jeździło co dzień trasa Szczecin - Berlin stąd duży przebieg. Firma wymieniała olej praktycznie co 2-3 miesiące. O większych wymianach jeszcze nic nie wiem ale wszystkie naprawy były robione w serwisie BMW. Firma, która użytkowała auto mówi, że ma na to wszystkie dokumenty i faktury. Upierają się również, że auto nigdy nie jeździło z większą niż 140 kph prędkością bo auto było monitorowane GPSem i później ścigali kierowcę za przekroczenia. Ogólnie wszystko wygląda ładnie, auto prezentuje się świetnie a środek jakby wyjechał z salonu wczoraj. Co sądzicie? Martwi mnie jedynie przebieg 500 tys.km.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Regulamin tego forum!

Daj szybko VIN do tytułu oraz link ogłoszenia lub zdjęcia, bo inaczej admin zamknie temat...

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.