Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam BMW seri 5 xdrive 2011 F11

Nie mogę się połączyć z bluetooth nie czyta mi pendrive oraz aux. Wejścia na zapalniczki działają bezpieczniki ok. Wie ktoś jaki może być problem?

Opublikowano
Rozpoczął bym od sprawdzenia wersji softa. Oraz pod kompem sprawdzić działanie przewodności usb. Tylko bt powinien tak czy inaczej działać.
Paweł.
Opublikowano
Dzięki za info. Sprawdziłem pod kompem i wyskakuje błąd bluoototh. Jak wgrać nowego softa? Nie trzeba mieć sprawnego usb?
Opublikowano
Samemu tak, lecz u mnie usb działa na audio, ale gdy podpinam pena z aktualizacją to niestety jego nie widzi, sprawdzałem na trzech innych penach. Myślę że przez kompa softa można wgrać, jak mapy itp.
Paweł.
Opublikowano
A nie masz przypadkiem USB w schowku przed nogami pasażera (zwanym schowkiem na rękawiczki)? Jeżeli masz to aktualizacje robisz właśnie przez to USB.
Opublikowano
W środku w schowku po prawej stronie na bocznej sciance. Za pierwszym razem trzeba włożyć głowę do schowka, żeby je znaleźć :wink: Ja mam prelci luty 2012 i mam tam gniazdo USB. Aktualizacje map i oprogramowania do bluetootha da się u mnie zrobić tylko przez to gniazdo.
Opublikowano
W środku w schowku po prawej stronie na bocznej sciance. Za pierwszym razem trzeba włożyć głowę do schowka, żeby je znaleźć :wink: Ja mam prelci luty 2012 i mam tam gniazdo USB. Aktualizacje map i oprogramowania do bluetootha da się u mnie zrobić tylko przez to gniazdo.

Nie czyta gniazda. Już prubowalem