Skocz do zawartości

Brazowa maz w plastikowym zbiorniczku chlodnicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Najlepiej zobacz samocho od spodu!

Jak sie lejez nagrzewnicy ,to bedziesz mial mokroa skrzynie.

Co do elektrozaworow,to u ciebie chyba mozna sie dostac od strony komory silnika.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hmmm oka a te elektrozawory to w ktorym miejscu sa??Bo tego niestety tez nie wiem :oops:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanie, wymienilem termostat i teraz wskazowka jest w pionie, nie ma spadkow w zwiazku z jazda. Czy ten waz, ktory jest polaczony z termostatem (ten po lewej stronie na dole) jak temp. jest w pionie moze byc nie az tak goracy jak ten gorny??Bo jak go macalem to jest taki ciut wiecej niz letni...aha i chlodnica na dole tez jest nie taka goraca tylko tak jak ten waz, taka wiecej niez letnia...

Pozdro Krzysiek

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Co jeszcze zauwazylem. Jak stoje dluzej w korku (wskazowka na srodku caly czas, nic sie nie gotuje). Dojade do domciu, otwieram maske i jak macam waz (ten na gorze) to jest on dosyc twardy, az za mocno chyba :(. Co to oznacza??Jak nie stoje w korkach, to waz nie jest az taki twardy...tak wiec, nie wiem co sie cholera dzieje... :cry2: . Prosze, moze o jeszce jakas wskazowke... :modlitwa:

Pozdro Krzysiek

www.bmw-3city.pl