Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,nazywam się Mateusz i jestem nowy na tej grupie.Chcę w końcu zakupić swój samochód czyli Bmw E46 coupe i mam do was kilka pytań.Dużo już czytałem i oglądałem i aby dostać ten model nie zajeżdżony w dobrym stanie to na prawdę trzeba się natrudzić.Po pierwsze to mam zamiar kupić 2.0 R6 w gazie,bo spalania tego samochodu nie są małe a ja mieszkam w trójmieście i korki to codzienność.Możecie mi doradzić na co przede wszystkim zwracać uwagę przy oglądaniu pojazdu ? Słyszałem o dyfrach żeby posłuchać czy nie huczą i czy nie dochodzą jakieś nie porządane dźwięki z nich.Wiadomo blachara jak w każdym aucie trzeba obejrzeć z każdej strony,jeżeli jest coś jeszcze to proszę piszcie żebym nie wpakował się na mine.Kolejne pytanie jak to jest z kosztami utrzymania tego samochodu,mój poprzedni samochód czyli Astra G 1.6 16V paliła około 8 litrów na 100km,jak to wygląda ze spalaniem w takim 2.0 R6 ? Prosił bym jeszcze was o takie informacje nabyte z własnego pojazdu,co się psuło częściej,jakie dolegliwości posiada ten samochód oraz takie ogólne opinie odnośnie tego samochodu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chcesz kupić auto to pełna diagnostyka najlepiej w jakimś warsztacie co się zna na bmw. Zobaczysz auto wizualnie np stan opon klocki tarcze , napinacze pasow czy nie są wystrzelone. Czy działają wszystkie systemy , elektronika ,

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.