Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie dziala spryskiwacz przedniej szyby wedlug listy bezpiecznikow jest to 84 bezpiecznik dziwne bo tam nie ma bezpiecznika

Bedzie to inny?

I od ktorej strony jest Latwy dostep do pompki spryskiwacza?

Pozdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nadkole z prawej strony tylna część. Ale ZTCP przednią część i tak trzeba zdjąć.
3A0jS9b.png
Opublikowano
A nie bedzie winny przekaznik? Jest on tylko od wycieraczek czy tez od spryskiwaczy?jak pociagne manetke od wycieraczek to ani nie leci plyn ani wycieraczki sie nie zalanczaja. Normalnie po Prysnieciu wycieraczki ida w ruch.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po drugie pompka która zamówiłem. Miała grubsze wejście i wyjście do wody. Nameczylem się jak głupi aby wsadzić ja w pojemnik i węża do pompki.

po 3 jest mega głośna nie wiem dlaczego.

Po4. Pompke jest bardzo łatwo naprawić.

Powodem zepsucia jest rdza w środku .

Pompke można rozłożyć wyjąć wirnik i porządnie wyczyścić. Przy pomocy dremela pompka była szybciej sprawna niż montaż nowej nie dokonać pasującej.

Okazało się że nowa była do spryskiwaczy reflektorów a nie szyb.

Dlatego problem z podłączeniem był.

Szczotki w starej też były prawie jak nowe.

Pozdr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A nie bedzie winny przekaznik? Jest on tylko od wycieraczek czy tez od spryskiwaczy?jak pociagne manetke od wycieraczek to ani nie leci plyn ani wycieraczki sie nie zalanczaja. Normalnie po Prysnieciu wycieraczki ida w ruch.

Witaj no i jak rozwiązałeś problem bo mam to samo