Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mój szef między innymi skupuje samochody. Ostatnio kupił za 2500 euro bmw e60 z silnikiem 2.0 benzyna. Zaproponował mi cenę 2800 e ale zaznaczył, że najpewniej jest cofnięty licznik. Aktualny stan na zegarach to 186000 km ale przy uruchamianiu zapłonu wyświetla się na chwilę -640000 ( nie jest to myślnik, wyświetla się minus 640000). Auto wygląda na 180000, a zresztą sądzę, że przy 640000 dawno by się rozleciało. Ktoś ma może wiedzę co to oznacza?
Opublikowano
Ktoś próbował zresetować serwis klocków bez wymiany starych czujników zużycia . Też tak miałem chciałem zaoszczędzić ale się nie da. Wymieniłem czujniki (nowe) zrobiłem reset tym przyciskiem przy zegarach i było ok
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto wygląda na 180000

"Wygląda na..." :duh: Nadprzyrodzone zdolności lub po prostu naiwność.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam. Mój szef między innymi skupuje samochody. Ostatnio kupił za 2500 euro bmw e60 z silnikiem 2.0 benzyna. Zaproponował mi cenę 2800 e ale zaznaczył, że najpewniej jest cofnięty licznik. Aktualny stan na zegarach to 186000 km ale przy uruchamianiu zapłonu wyświetla się na chwilę -640000 ( nie jest to myślnik, wyświetla się minus 640000). Auto wygląda na 180000, a zresztą sądzę, że przy 640000 dawno by się rozleciało. Ktoś ma może wiedzę co to oznacza?

Daj vin.