Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobiła mi się choinka na zegarach po kodowaniu modułu LM pustym .MAN i. Na wyswietlaczu między zegarami wywala mi wielka żółtą żarówkę, klikukrotnie pisze w idrive że postojowe tylne prawe,kierunek prawy tylni,przedni itp jest niesprawny. Kierunki działaja ale raz mruga bardzo szybko raz powoli. Led z lewej przedniej lampy nie może zaskoczyc od razu. Miałem przed tym ustawione drogowe do jazdy dziennej DRL ale po wrzuceniu czystego MAN szlag je trafił. Wiedziałem o tym że trzeba bedzie je nan nowo kodować. Próbowałem klikukrotnie zakodować światła DRL ale po wrzuceniu pliku mrugna tylko xsenony i nic poza tym sie nie odpala. Najgorsza jest ta choinka z kierunkami plus ten lewy led. Wrzucałem pustego MAN i nic to nie daje. Kasowanie błędu w inpa jest na chwile dopóki nie użyje świateł lub kierunków. Mam problem z mrugającą zielona dioda przy włacznkiu świateł,brak pozimowania lamp po odpaleniu, myslałem że moduł zgubił ustawienia i że po wgraniu czystego pliku bedzie hulało ale niestety jest gorzej.

Można to jakos ogarnąć inaczej czy szukać pomocy z lepszym sprzetem bo nie mam pomysłów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz model przed liftem , a lampy LCI ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spróbuj nowszych plików sp daten,jeśli napewno wszystko zrobileś jak należy.
Opublikowano
Podpiąłem mocniejszego lapka i zaskoczyło bo poprzedni ześwirował przy kodowaniu. Błędy pokasowane. Dzięki