Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z prawidlową regulacja wysokości zawieszenia z tyłu w e70. Gdy daje regulacje za pomoca rheingold, owszem wszystko dziala jednak prawa strona jest po regulacji ok. 6 cm niżej niż lewa tj. mierzac wg zaleceń rheingold, lewa strona 718 mm natomiast prawa to 660mm. Czy ktos mial juz taki problem, czy za ten odczyt odpowiada jakis czujnik przy amortyzaotrze ? Kontrola wysokosci w inpaa wskazuje -2mm na lewym kole i +126 na prawym kole w momencie gdy manualnie ustawie wysokośc obu stron na 718mm.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam podobnie jak Ty . Kilka razy próbowałem i nigdy nie udało mi się ustawić takiej samej wysokości z lewej i prawej strony. Masz dosyć dużą róznicę . Ja mam w tej chwili 1-2 cm. Gdyby czujnik był zepsuty raczej wyskoczyłby błąd .

Ista twierdzi że ustawienia mieszczą się w normie i kończy adaptację .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawieszeniapneumatyczne.com

Witam, mieliśly ostatnio podobnąsytuacje w e 61

Na podwórku stała równo, jak tylko ruszył opadał lewy tył, uszkodzony czujnik wcale nie koniecznie wyrzuci błąd, skończyło się uszkodzonym modułem. walczyliśmy z tydzień czasu z tym.