Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też to wczoraj zauważyłem, dłuższy czas nie używałem Spotify, ale nie miałem czasu się pobawić. Może wystarczy usunąć tel i na nowo go zainstalować. Będę miał chwilę to zerknę czy coś to da.
Opublikowano
Też to wczoraj zauważyłem, dłuższy czas nie używałem Spotify, ale nie miałem czasu się pobawić. Może wystarczy usunąć tel i na nowo go zainstalować. Będę miał chwilę to zerknę czy coś to da.

Robiłem. Nic nie dało. :( :( :(

Opublikowano
Niestety, u mnie też zniknęła opcja Spotify. Masakra co za niedopracowany temat. Nie współpracuje z nowszymi telefonami, zacina się. Raz działa, raz nie. A teraz już totalny brak ikonki i możliwości połączenia. Co ciekawe u mnie też nie działa przez BT, a działało.
Opublikowano
Może mieć to związek z notorycznymi ostatnio awariami Connected Drive. Kilka tygodni temu np. przestał działać mi Carplay. Wrócił dopiero po interwencji, co oczywiście też od ręki się nie odbyło.
Opublikowano
Niestety, u mnie też zniknęła opcja Spotify. Masakra co za niedopracowany temat. Nie współpracuje z nowszymi telefonami, zacina się. Raz działa, raz nie. A teraz już totalny brak ikonki i możliwości połączenia. Co ciekawe u mnie też nie działa przez BT, a działało.

Podłączyłem kablem przez USB. Wyłączyłem odtwarzanie przez bluetooth. Wszystko już działa jak należy. Ikonka też jest. Telefon iPhone XS ale nie wiem czy to ma znaczenia jaki. :D :D :D

• 1 rok później...
Opublikowano
Może macie pomysł jak zrobić żeby ikonka SPOTIFY była w mediach? Bo miałem ale znikło.

Udało się rozwiązać problem ?

U mnie po kilku dniach użytkowania auta, zniknęła ikona Spotify.

Opublikowano
Wydaje mi się, że jak masz włączone Spotify w telefonie i odpalisz samochód, to się załaduje. Jak włączysz w telefonie po uruchomieniu auta, to już się ikonka nie pojawi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odświeżenie tematu ale wczoraj napisałem do Bmw zapytanie dlaczego Spotify nie działa i otrzymałem odpowiedź, ze od lipca wyszła nowa wersja aplikacji która jest nie wspierana przez Bmw i właściwie to problem lezy po stronie spotify mi pomogło zainstalowanie starszej wersji spotify.

Dokladnie 8.5.36.747

Mam nadzieję, że komuś to pomoże

Opublikowano
Sorry za odświeżenie tematu ale wczoraj napisałem do Bmw zapytanie dlaczego Spotify nie działa i otrzymałem odpowiedź, ze od lipca wyszła nowa wersja aplikacji która jest nie wspierana przez Bmw i właściwie to problem lezy po stronie spotify mi pomogło zainstalowanie starszej wersji spotify.

Dokladnie 8.5.36.747

Mam nadzieję, że komuś to pomoże

Mi działa 8.5.66.1002.