Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , jesli sie temat powtarza to proszę o linka bo nie znalezłem dokladnie takiego tematu.

Chciałbym kupic dystanse na przód i tył co najmniej po 30mm na os , moje pytanie czy dystanse mogą jakoś wpłynąć nagatywnie na podzespoły? Nie mówię tu o komforcie , bardziej interesuej mnie czy nic się przez to nie uszkodzi , a jeśli coś może się uszkodzić to w jaki sposób ?

Opublikowano

Czy to już oglądałeś ?

W jakim celu chcesz te dystanse założyć ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Nic się nie stanie, śmiało zakładaj :) Ja mam 25mm z tyłu 20mm z przodu na oryginalnych 19 styling 191. Mam też sprężyny obniżające eibach i nic nie obciera elegancko się prowadzi :)
Opublikowano

w odpowiedzi dla Faliszewice :

Dzięki za linka , nie widziałem go wcześniej , a dystanse chce założyc dla wizualnego efektu :)

Opublikowano
Chętnie się pochwalę, ale nie umiem dodawać tu zdjęć :duh: tzn czytałem instrukcje ale nie wychodzi mi to xD Podaj @ to coś Ci wyślę.