Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

BMW Navigation Update DVD Road Map Europe BUSINESS 2019 DVD1 DVD2

http://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+BUSINESS+2019

https://mega.nz/#F!LNIxFAYa!jVcgn_NPDrKINqxwT-J7HA

Rozpakowywać programem 7ZIP.

Mapa do aut:

1 Series (E81 / E82 / E87 / E88 / E8x) - DVD Business (SA606) - SOP → 09/2009

3 Series (E90 / E91 / E92 / E93 / E9x) - DVD Business (SA606) - SOP → 09/2009

5 Series (E60 / E61) - DVD Business (SA606) - SOP → 05/2010

6 Series (E63 / E64) - DVD Business (SA606) - SOP → 05/2010

X5 (E70) - DVD Business (SA606)

X6 (E71) - DVD Business (SA606)

DVD 1 West Europe zawiera:

Full coverage:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Monaco,

Netherlands, Norway, Austria, Portugal, San Marino, Sweden, Switzerland, Spain and Vatican City.

Partial cover:

Greece, Slovakia and the Czech Republic.

DVD 2 East Europe zawiera

Full coverage:

Denmark, Germany, Finland, Italy, Lichtenstein, Norway, Austria, San Marino, Sweden, Switzerland and Vatican City.

Partial cover:

Greece, Croatia, Poland, Slovakia, Slovenia, Czech Republic and Hungary.

Note

This map DVD only works correctly with system software from March 2005.

If the icons "Speaker", "Traffic announcements" (country-specific) and "Start / End route guidance"

are present in the guidance view, no update of the system software is required.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiem:) dzisiaj skoncze wieczorem. Wrzuca się to na tego mega strasznie wolno przy darmowym koncie.

Wrzucone wszystko.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki za linki!

Ktoś testował jeżdżąc po najnowszych drogach, jest różnica w porównaniu do poprzednich wersji?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ok. Wszystko działa. Widzę też zmiany w mojej okolicy których wcześniej w mapie z 2018 nie było. Były początkowo małe problemy ale winna okazała się płyta nieznanej marki. Ja jednak problemu szukałem gdzie indziej bo wcześniej nie używałem żadnych "firmówek" i działało. Jak widać ma to jednak znaczenie. Także polecam, pobierać i smigać z nową mapą.
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie. Zobacz w informacji co masz za mape i taka instaluj. Pewnie bedzie to PREMIUM
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

pobrałem i nagrałem na płytę verbatim, wszystko ok

do nagrywania polecam program alcochol 120%, przy pierwszej próbie nagrania programem UltraISO wyskoczył błąd i zmarnowałem płytę :duh:

mam wrażenie że ustalanie trasy i wyszukiwanie miejscowości działa szybciej niż na oryginalnych płytach z 2014 które posiadam :cool2:

Opublikowano
Witam czy ta aktualizacja bedzie działać do e91 navi prof z 2011 roku ?

jeśli system professional w 2011r to nawigacja PREMIUM, obecnie dostępna mapa 2020 na dzień dzisiejszy

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

• 1 rok później...
Opublikowano
Witam czy ta aktualizacja bedzie działać do e91 navi prof z 2011 roku ?

jeśli system professional w 2011r to nawigacja PREMIUM, obecnie dostępna mapa 2020 na dzień dzisiejszy

Witam,

a może jakieś linki by się znalazły do wersji 2020?

Opublikowano
Przecież masz tu w dziale...

Sorry, ale chyba ślepy jestem, bo szukam tam i z powrotem i nie widzę linku do pobrania obrazu DVD z wersją Business 2020 lub wyższą. :cry2: :cry2: :cry2:

• 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niestety tak. Polska jest na DVD2 i mieści się na zwykłej. DVD1 na dwuwarstwową
  • 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko ta ktora cie intetesuje. Mapa czytana jest z płyty. Nie ma zadnego dysku na ktore sa wgrywane mapy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak. Nagrywasz najwolniej jak sie da np. progeamem imgBURN. Jak navi nie będzie czytac to zmieniasz producenta plyty lub DVD-R na DVD+R. Czytniki jedank sa jyz wiekowe. Mi najlepiej dzialaja SONY.
  • 1 rok później...
Opublikowano

@Jack79 Podpowiesz co i jak z wypalaniem tych map na DVD ? 

Pobrałem 4 pliki, jeden wypakowałem powstał mi folder z plikiem ISO i disc image file. Teraz nadchodzi moment w którym jestem zielony, mam program IMGBURN co i jak po kolei musze zrobić aby poprawnie wypalić ten ISO na DVD ? 

Zrzut ekranu 2023-08-30 142303.png

Zrzut ekranu 2023-08-30 142348.png

• 6 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

rozpakować. To jest archiwum wieloczesciowe, więc umieszczasz w jednym katalogu wszystkie pliki, klikasz rozpakuj na pierwszym. po rozpakowaniu otrzymasz obraz płyty. obraz nagrywasz np isoburn lub czyms podobnym

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Troszkę już czasu mineło a ja nadal nie mam nawigacji, tego 26marca nagralem płytkę i nie działała, zamówilem kolejna rekomendowana płytkę żeby na nią nagrać i dalej nic, później kupiłem od gościa płytke już z nagraną mapą, dalej nic. Pisało mi że nie może odycztać płytki, napisałem do gościa i powiedział ze komuś też wysłał taką samą płytke i też nie działało, dałem se spokój do czasu gdzie kupiłem tydzień temu płytke na allegro od zaufanego sprzedawcy, napewno płytka działała ale nie u mnie w samochodzie. Pisało to samo że Nie może odczytać płyty. Muzyka z płyty działa więc to jest dziwne. Czy byłby ktoś w stanie powiedzieć jakie mogą byc tego skutki?

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi na myśl, to czy aby na pewno masz navi Business? 

Ja nagrałem płytę 2 tygodnie temu, mapy z linków powyżej i navi działa bez problemu. Nagrywałem na płytę Philips DVD-R, bo tylko takie akurat mieli na stanie w media expert. 

Opublikowano

tak napewno mam business, nie wiem w czym lezy problem ze map mi nie chce odczytywac a muzyke juz tak, mysle ze moze byc to laser juz stary