Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zrobiłem sobie retrofit z podstawowego CIC bez navi z małym ekranem na CIC high z navi z dużym ekranem. No i tutaj oczywiście problemik się pojawił bo nieaktywne jest navi na liście no i brak jest dźwięku (ani cd nie gra, ani radio, bt nie jest aktywny).

Oczywiście trzeba zakodować nową jednostkę do mojego auta i tutaj najważniejsze, czy jest szansa na jakąś pomoc jakim programem to zrobić (esys zapewne?) i jakieś naprowadzenie jak? Oczywiście chciałbym zrobić to we własnym zakresie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potrzeba Ci esys+psdzdata i do tego do odblokowania navi pakiet kodów fsc pod twój vin.Żaden emulator nie jest potrzebny.

Mogę ogarnąć zdalnie bez problemu.

Opublikowano

Mam działający esys, właśnie zamierzam się za to brać, tylko nie jestem pewny jakie kody powinienem dodać/zmodyfikować/usunąć w FA. No nic zaraz powalczymy :)

Jeśli można to prosiłbym o pomoc, które kody FA zmienić, mój vin C884166

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Samo kodowanie nie wystarczy. Musi być emulator lub ori kody FSC (koszt ok. 2k PLN).

Kody fsc za 2k pln to u ciebie pewnie do nabycia? :nienie:

Kody fsc do cica można już dawno samemu sobie wygenerować,i nie chodzi mi o mapę tylko pakiet pod swój vin.