Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam problem z moim autem, jest to BMW E46 (seria3) COMPACT 2001r. benzyna 1.8ti Od 3 miesięcy jeżdżę po warsztatach i nikt nie jest w stanie mi z tym pomóc. Po zapaleniu silnika wyświetla się CHECK ENGINE i automatycznie auto traci moc, podczas jazdy zaczyna CHECK zaczyna migać i auto traci jeszcze więcej mocy co nie pozwala wręcz jechać. Gdy dodaje gazu auto się dławi, a spalanie zwiększa się z 9L na 20L. Po ponownym odpaleniu silnika nawet w trakcie jazdy auto wraca do początkowej fazy CHECK świeci, ale da się jechać. Gdy ruszam nim muszę przytrzymać auto na sprzęgle do 2000 obrotów bo inaczej się dławi i tak za każdym razem mam przy ruszaniu. Pomóżcie mi proszę, albo podajcie mi mechanika od BMW z okolic Zagłębia! Edytowane przez rober1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Komputer z inpa i błędy, ewentualnie forum wróżek. Popraw tytuł na zgodny z regulaminem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.