Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da radę wymienić same multimedia do tej kierownicy ??? Czy trzeba całą ??? Bo na Allegro widziałem same multimedia plus blenda ale nie wiem czy da się to do mojej założyć ? A i czy jak się da to trzeba kodowanie robić ? a066d06b4ce75c2caa59d19541a92a99.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Można, do multifunkcji będzie potrzebna jeszcze taśma i moduł manetek pod kierownicą, od razu możesz dołożyć wtedy tempomat za jednym razem. Później oczywiście kodowanie
Opublikowano
Wyjście pod manetki czy jest czy nie ma zależne jest od wersji wyposażenia i nie ma reguły chociaż u Ciebie raczej będzie, zdejmij poduszkę i ujrzysz 2 wtyczki. Jedna od airbag druga id multifunkcji. Jeżeli w tej drugiej będzie widać piny to potrzeba Ci tylko multifunkcji.
Opublikowano
Wyjście pod manetki czy jest czy nie ma zależne jest od wersji wyposażenia i nie ma reguły chociaż u Ciebie raczej będzie, zdejmij poduszkę i ujrzysz 2 wtyczki. Jedna od airbag druga id multifunkcji. Jeżeli w tej drugiej będzie widać piny to potrzeba Ci tylko multifunkcji.

Dzięki ale myślę że ja będę miał Multi funkcja ktoś po prostu zmienią kierownicę na M pakiet ale bez zresztą Auto z bogatej opcji duża nawi to aż dziwne że nie ma założonej Multi funkcji

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Rozkoduj vin a dowiesz się czy była multi czy nie. To, że masz navi to nic nie znaczy. Ja mam xenon i pakiet oświetlenia a nie mam w serii przeciwmgielnych