Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum. Szukam pomocy w moim problemie. Od 3dni szukam jakiejś odpowiedzi w necie i różnych forach na temat mojego problemu z radiem... (Nic konkretnego nie znalazłem) Do rzeczy: pierwsze obiawy wystąpiły jakieś 2-3 miesiące temu, jadąc autem w pewnym momencie zobaczyłem, że na wyświetlaczu MID nie wyświetla stacji... Tylko sam zegarek. Wyłączenie i ponowne włączenie radia pomagało... Przez ten okres 2-3miesiecy zdarzyło się, to może 8x. Aż tu nagle 4dni temu radio raz grało raz nie grało, a w chwili obecnej jest cisza. Brak reakcji jakiejkolwiek... Jest tylko wyswietlany sam zegarek. Dodam, że to co mogłem, to sprawdziłem. Bezpieczniki itp. . Ogólnie wszystko jest sprawne... Prócz radia... Proszę o moderatora o ewentualna informacje. Jak mam zamieszczać posty.Proszę koledzy o jakąś pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kup sobie odpowiednie radio na zmianę, jak masz duży wyświetlacz możesz wrzucić Alpine CD53 rok prod po 2003r, made in Hungary. Wtedy będziesz miał nie tylko radio, ale i CD + najważniejsz - AUX.

A jak nie potrzebujesz wynalazków to zwykłego kaseciaka za kilka dych dostaniesz. Szkoda naprawiać ;)

Opublikowano
A czy do tego auta z tego rocznika mogę zarzucić oryginalne radio navi 16:9? Czy może będzie, to zbyt kosztowna inicjatywa... Radio swoją drogą, a co z okablowaniem??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy tym jest dużo roboty, element w desce to tylko wyświetlacz, bebechy są w bagażniku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.