Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czym najlepiej przyciemnić tylne kierunki z wstecznym i czy ktoś miał z was jakieś za to problemy z policją
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano

jak mialem golfa 3 to tylne lampy calkowicie przemalowalem wlasnie takimi sprayami i powiem ze efekt byl niespodziewanie rewelacyjny juz z 1 metra nie dalo sie powiedziec ze sa malowane... ja malowalem migacz na czerwono i jeszcze troche go przyciemnilem czanym sprayem a pasek od wstecznego na czarno (swiecil duzo gorzej niz przed malowaniem) migacze siecily na pomaranczowo ale bardzo mocno ten pomaranczowy zachodzil na czerowny. ja nie mialem problemow z przegladam czy policja ale moj kolega co pomalowal migacze na czerwono i tez tak swiecily to nie chciali mu na przegladzie przepuscic.

polecam na koniec malowania pomalowac warstwa bezbarwnego, beda sie swiecily po umyciu jak nowe lamy:)

w bmw juz sie nie bawilem w artyste i kupilem orginalene uzywane lampy od m3 i jestem mega zadowolony odmaldza to auto i upiksza bardzo auto:) wiec polecam bialo czerownoe na tyl

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg