Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Niezłe egzemplarze! Czarna wymiata :cool2:

Która czarna wymiata bo były dwie czarne :P

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Moderatorzy
Opublikowano

Naklejka na kombi wymiata :mrgreen:

Emka piękna, niczego jej nie brak w młodszym towarzystwie (któremu brak v8 :P ).

Opublikowano

Emka piękna, niczego jej nie brak w młodszym towarzystwie (któremu brak v8 :P ).

Emka piękna bo dopieszczona przez Marka i prezentuje się świetnie mimo upływu lat a to że młodszemu towarzystwu brakuje V8 to myślę że też nieźle brzmią :P

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
A jak się chciałem spotkać tydzień temu, to mówiłeś, że już zimujesz oszuście ;]
Opublikowano
Niezłe egzemplarze! Czarna wymiata :cool2:

Dziękuję Kulfon

Dziękuję Randall :cool2:

Emka piękna bo dopieszczona przez Marka i prezentuje się świetnie mimo upływu lat a to że młodszemu towarzystwu brakuje V8 to myślę że też nieźle brzmią :P

Dziękuję Mariusz

A jak się chciałem spotkać tydzień temu, to mówiłeś, że już zimujesz oszuście ;]

Sławek co za zarzuty....taka jest prawda M-ka zimuje, to był spontan ...nikt się nie spodziewał takiej pięknej pogody... I nie planowałem już wyciągać auta....całe spotkanie zainicjował Mariusz (czerwody330d)za dwa tygodnie ma być jeszcze spotkanie jak będzie pogoda to dam Ci znać i wpadniesz jak będziesz chciał , nie miałem zamiaru Cię oszukiwać ja nie z takich...., poza tym widziałem że jesteś w Austrii,....także bez spiny ....

Opublikowano
Nie no, to było w cudzysłowiu :P Szkoda, że mnie minął taki spot po prostu ;) Dla mnie wyjazdy M2 teraz to wiesz, jak chce czymś wolniejszym pojeździć dla fanu :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Marek fajne spotkanie M daje rade :cool2: zróbcie wcześniej info jakieś (tu akurat było wiadomo wcześniej że jest spotknie ale nikt nie napisał)to przyjadą też "szaraki". :wink: :lol: , bo potem zarzucają inni że nic się nie dzieje. :wink: .

Spotkania Śląskie Wpadajcie do Katowic wszystko w linku niżej: :)

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=215270&start=765

IMG-20190808-200311.jpg

podpis-forum.jpg

Opublikowano

Dziękuję za miłą atmosferę i poznanie fajnych osób. V8 s65 to mistrzostwo, dźwięk piękny jak usuniesz pre-katy to dźwiękiem zabijesz nie jeden super-car.

Marku podaj nr telefonu na pw bo nie mam :)

Tu ode mnie parę fotek

Różne generacje razem :) piękne auta .

Fajnie jak by dojechały E46, E60, M6, i E39 w M-kach było by idealnie

5c58facd24b166f6.jpg

b0a981f3cc66d53d.jpg

f7ad1140e49134ed.jpg

809b9bce8bb8f905.jpg

48e5faa3ee10b2fa.jpg

a2decd5729f0d560.jpg

46b91f1193395fe0.jpg

61b503c1932d5635.jpg

7015ba8de0365092.jpg

6125dd081655d21f.jpg

705bc97c3c5058d3.jpg

fcea221af2d96090.jpg

DZIĘKUJE CHŁOPAKI ZA SPOTKANIE :)

Opublikowano
Nie no, to było w cudzysłowiu :P Szkoda, że mnie minął taki spot po prostu ;) Dla mnie wyjazdy M2 teraz to wiesz, jak chce czymś wolniejszym pojeździć dla fanu :D

Tak wiem...teraz przy twojej bestii M2 ślimaczy się strasznie.... :mrgreen: ,dam Ci znać jak dojdzie do skutku ten spot....

A ten kolejny spot to gdzie ma być? Daleko od Wrocławia? :D

Kulfon masz tylko 200 km także wpadaj.....zapraszamy....

Marek fajne spotkanie M daje rade :cool2: zróbcie wcześniej info jakieś (tu akurat było wiadomo wcześniej że jest spotknie ale nikt nie napisał)to przyjadą też "szaraki". :wink: :lol: , bo potem zarzucają inni że nic się nie dzieje. :wink: .

Grucha dostaniesz cynk i wpadajcie całą ekipą :wink:

Dziękuję za miłą atmosferę i poznanie fajnych osób. V8 s65 to mistrzostwo, dźwięk piękny jak usuniesz pre-katy to dźwiękiem zabijesz nie jeden super-car.

Marku podaj nr telefonu na pw bo nie mam :)

Tu ode mnie parę fotek

Różne generacje razem :) piękne auta .

Fajnie jak by dojechały E46, E60, M6, i E39 w M-kach było by idealnie

5c58facd24b166f6.jpg

b0a981f3cc66d53d.jpg

f7ad1140e49134ed.jpg

809b9bce8bb8f905.jpg

48e5faa3ee10b2fa.jpg

a2decd5729f0d560.jpg

46b91f1193395fe0.jpg

61b503c1932d5635.jpg

7015ba8de0365092.jpg

6125dd081655d21f.jpg

705bc97c3c5058d3.jpg

fcea221af2d96090.jpg

DZIĘKUJE CHŁOPAKI ZA SPOTKANIE :)

Artur miło było poznać....Twoje M4 rozwala system :shock: :cool2: A o wydechu już nie wspomnę :jawdrop: syna masz niesamowitego już zaszczepiłeś w nim bakcyla motoryzacji... :D do nastepnego....

Nigdy bym nie pomyślał, ale strasznie mi się spodobały "naklejki" na czarnym M4 :shock: , aż zacząłem się zastanawiać jak wyglądałyby na M3 :)

Darek paski na żywo rewelacja, pięknie kontrastuja, zresztą gadałem to już w temacie u Mariusza....

Do M3 e92 paski performance są już nie dostępne zakończona produkcja...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj tam niczego nie odgapiłeś :roll:

Masz może numery części tych elementów "tylnej konsoli"? Ja mam je w kolorze pozostałych elementów, ale fajnie by pasowały pod tę przednią myślę :)

To odgapię :lol:

adit: znalazłem :p

Fajne autka, szkoda, że tak mało i szkoda, że tak daleko bo sam bym podbił przybić żółwia :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Oj tam niczego nie odgapiłeś :roll:

:D :cool2:

Uzupułnienie brakującej tulejki nie rozwiązało problemu z pasem a raczej jego ześlizgiwaniem z podajnika więc zakupiłem pas i podajnik

a48d04d39589cb4b.jpg

70c078d61057848d.jpg

wszystko hula..... :dance:

Miałem jeszcze chwilowy błąd na 8 cylindrze....okazało się że cewka ,po skasowaniu błędu już nie powrócił czyli błąd chwilowy

ale zakupiłem nową cewkę żeby jeździć ze spokojną głową

307f1beaaf771a06.jpg

a8f7c9947e7369ca.jpg

Wszystko teraz hula aż miło.....

• Zasłużeni forumowicze
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rewelacyjny temat - gratuluję auta i mam nadzieję na jakiś spot kiedyś :cool2: Dbasz jak należy, a i wszystko mi się podoba w Twoim aucie, kolor, felga rwie suty, lotka...

Kiedyś nawet rozważałem M3 E90 (foto) ale jednak mam mega słabość do serii 5 i chyba nie będzie mi dane M3..

http://s1.fotowrzut.pl/2G9SLV21XU/1.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/2G9SLV21XU/4.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/2G9SLV21XU/2.jpg

http://s1.fotowrzut.pl/2G9SLV21XU/3.jpg

"Dobry Boże, co się dzieje z tym światem? Popatrz tu z nieba i przypierd.l granatem."

Alpina B10 V8 4,6

E61 Edition Sport - rodzinne kombi

E39 530i 2002r - moja pierwsza miłość

Opublikowano

SylwesterD jeśli chodzi o spot to jestem zawsze chętny, fajnie by było się spotkać....także jestem za :wink:

Dziękuję za miłe słowa :D , ja też lubię serię 5 i chętnie bym przygarnał taką Alpinę albo e39 M5....

Masz takie autko że teraz tylko postawić ja w ciepłym garażu i przykryć kocem żeby przezimowała do wiosny, ja tak zrobię ze swoją Mką :)

• Moderatorzy
Opublikowano

Marko mam pytanie odnośnie hebli. Zakładam zaciski z megane III rs na front do siebie, tarczę biorę z insignii 337x30 (seryjnie mam 325 mm). Nie napotkałeś problemów z dystansem klocków do tarczy? Co czytam na forach to ludziom ciężko uzyskać tę samą odległość klocka do tarczy w customowych big brake kitach.

Przewody pod budę czy pod zacisk dobierałeś?

Skąd śruby mocujące zacisk do zwrotnicy?

Nie chcę zaśmiecać tematu jak coś to tu lub pw.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pomału zacząłem wybudzac ze snu zimowego :D

Pomaluj ten garaż, bo niegodny takiego auta :D :D :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.