Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bo ja tak mówię :D ,to była aluzja ze strony gruchy..... ......felgi kupione w ASO za grube tryliony kolumbijskich pesos...

Bardziej bym się obawiał czy aby twoja teściowa nie poszła na łatwiznę i nie kupiła 666 na tureckim targu bo na felgach się raczej nie zna.... :norty:

Marek nie spinaj się przecież trochę rozrywki musi być :mrgreen:

Co do teściowej to akurat ma fakturę zakupu :norty:

Mariusz nie spinam się.....napisałem jak to okresliłeś dla rozrywki....

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To dobrze już myślałem że się spinasz :wink: :P

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Kurłaaa Maro czemu nie dajesz znać wcześniej..... wybrałbym się z Tobą..... Auto ogień.... Ostatnie prawdziwe M....... Myślę, że niedługo przybijemy sobie piony :D :D :D :D Do usłyszenia :twisted: :twisted: :twisted:
Opublikowano
Kurłaaa Maro czemu nie dajesz znać wcześniej..... wybrałbym się z Tobą..... Auto ogień.... Ostatnie prawdziwe M....... Myślę, że niedługo przybijemy sobie piony :D :D :D :D Do usłyszenia :twisted: :twisted: :twisted:

Byłeś w pracy.....trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :wink:

Opublikowano
Byłeś w pracy.....trzymam kciuki i czekam na dobre wieści

Po te "dobre wieści" panie kolego pojedziesz pan ze mną jak co :D :D

Opublikowano
Byłeś w pracy.....trzymam kciuki i czekam na dobre wieści

Po te "dobre wieści" panie kolego pojedziesz pan ze mną jak co :D :D

No ja myślę :mrgreen:

Opublikowano
Cześć, gdy ją zobaczyłem, zaniemówiłem. :oops: Piękna bestia, piękne mody, listwa skórzana bardzo mi się podoba. Życzę powodzenia. :D
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Cześć, gdy ją zobaczyłem, zaniemówiłem. :oops: Piękna bestia, piękne mody, listwa skórzana bardzo mi się podoba. Życzę powodzenia. :D

Dziękuję Krizu…..cały czas dopieszczam :wink:

tymczasem ciąg dalszy.....

Mała polerka....poważny detailing na wiosnę

9cdcf69b523f468e.jpg

Nowa chłodnica oleju...oczywiscie ori i od razu nowy olej i filtry (nie mam zdjeć z wymiany nie chciało mi się co chwila myc ręce i pstrykac fotki )

fdc7626178b2d160.jpg

b51d692c7c27860a.jpg

I dwa najważniejsze mody......

Pierwszy był mozliwy tylko dzieki koledze z forum Sergiuszowi (italdesign-nazca) i tu chciałem mu publicznie podziekować za sprzęt który od niego nabyłem Dziekuje Sergiusz jeszcze raz za sprzęt i miłe spotkanie :wink:

A więc pierwszy mod indywidual Audio :D ,M3 kupiłem z audio Haraman Kardon grało to naprawdę bardzo dobrze ale że miełem porównanie z Indywidualem które miałe w dwóch poprzednich BMW to zdecydowałem się na zmianę i nie żałuję różnica jest jednak spora :shock:

5afe00bbb7e0f6f8.jpg

kilka z montazu (wszystkich nie robiłem bo była by sesja na kilka stron )

cd22df7eef9879f7.jpg

3f11dea7e1b61c27.jpg

b3953864ab0ad14f.jpg

ac73fa20df472af7.jpg

b0d59ceb5945cccc.jpg

27693ee508e1357b.jpg

Małe porównanie …..HK vs Indywidual…

2c743904e1ad645f.jpg

Tu już na aucie....

ec109ea37802058e.jpg

f3d9b4fdd0fdaf6d.jpg

4592fd1136221de6.jpg

Z tego modu jestem mega zadowolony i ożywił się środek auta ….srebrne maskownice i pomarańczowe membrany głośników pięknie kontrastuja z czarna skórą ,nie sposób to złapać na zdjęciu na żywo jest mega...przynajmniej dla mnie :D

Drugi mod to soft skrzyni z wersji Gts.....(nie ma foto bo wiadomo nie ma co robic podczas takiej operacji)coś pięknego wracałem 380 km z bananem na gębie...frajda z jazdy niesamowita.. :mrgreen:

kodowanie jak zawsze to robie u kolegi Przemka Prmax, dziekuje Przemku za szybkie ogarniecie tematu jak zwykle w miłej atmosferze.... :cool2: :)

Edytowane przez marko0424
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki Mariusz ….ustawienie zrób takie same jak Ci wysłałem to sprawdzona konfiguracja....chyba że słuchasz jazzu :?

Pochwal się swoją konfiguracją, bo ja ciągle szukam swojej, ale jakoś nie mogę jej odnaleźć :)

Darek tu masz ustawienia....

5321aa46bd9c1517.jpg

84f479dfe9670018.jpg

Na tym gra najlepiej.... :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Taka sytuacja....

00654b213f0f4d35.jpg

f6859ab43e674b86.jpg

przygotowanie pod lotkę....

306a2b3a26ae30d5.jpg

5603ed6a94ff4219.jpg

c830b24b00648aa7.jpg

i po zamontowaniu...

875d381bda1f43a4.jpg

025b1164a216d3c5.jpg

i od razu sprzątanie i mycie całego autka

e77ea2d572292d91.jpg

157b5b0d1060b32f.jpg

94446d6b0d91baad.jpg

a2ebede51f7306e0.jpg

wymieniłem też olej i wszystkie filtry w sumie trzeci raz od wymiany panewek zrobiłem raptem około 5 tyś km

Cdn... :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
piekna aaale do tej korekty to bym sie przyczepił :P :) mega robota :) kiedy auto zacznie dostawać w palnik ?? :)
Opublikowano
Jest lotka! W końcu :cool2: A zmiany oleju częste jakbyś na torze upalał, a Ty przecież tylko wokół komina w weekendy jeździsz ;)

Mariusz zwracam honor w sprawie lotki ....miałeś rację :wink:

Kolego, ale dwa wiadra z Castoramy na mycie to ty kup :D

Fajny kaczy kuper dostało auto :cool2:

Wiadra? ....I czemu dwa i z Castoramy?... :roll: ...No fakt kaczka niezła :mrgreen:

piekna aaale do tej korekty to bym sie przyczepił :P :) mega robota :) kiedy auto zacznie dostawać w palnik ?? :)

Bartek nie robiłem korekty, przepolerowałem tylko tylko klapę po usunięciu oryginalnej lotki...Profi detailing na wiosnę... :wink:

Z tym palnikiem to nie wiem....raczej na tor nie będę jeździć... :P

Opublikowano (edytowane)

No tak odgapiłem :roll: ale tak naprawdę lotke miałem kupioną juz w zeszłym roku miesiac po zakupie auta, wahałem się z założeniem nie byłem pewny i ja sprzedałem, ale jak zobaczyłem na twoim autku i Kulfona to stwierdziłem że jednak wrócę do niej i zanabyłem ponownie :D

W między czasie wpadły nowe pióra wycieraczek

7c3c03c7161d70af.jpg

element tunelu środkowego który jest skórzany, stara nakładka miała trzy skazy na skórze A raczej jej braki...

af352afe3d1067ae.jpg

e8dba43116fd844d.jpg

oraz tulejka dystansowa której brakowało i była powodem że czasem podajnik nie podawał pasa bezpieczeństwa , pas się ześlizgiwał gdyż był pod innym kątem

0a40b0e2789f1d24.jpg

cdn....

Edytowane przez marko0424
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Marek prace pięknie postępują :cool2: :cool2: :cool2: , co wycieraczek to jest lipa straszna i sam też się o tym przekonałem, oryginał ma 609 vs 600 Bosch i druga 449 vs 400 Bosch
Opublikowano
Wariat jesteś :) A te wycieraczki to sprawdzone? Nie lepiej ori?

Wiem ze jestem zboczony :mrgreen: Pióra z Boscha wycieraja bardzo dobrze...

Marek prace pięknie postępują :cool2: :cool2: :cool2: , co wycieraczek to jest lipa straszna i sam też się o tym przekonałem, oryginał ma 609 vs 600 Bosch i druga 449 vs 400 Bosch

Dziękuję Adam, pióra faktycznie odbiegają wymiarem od oryginału :doh: , wycieraja ok, na wiosnę kupię ori... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.