Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak w temacie komputer pokazuje mi błąd sterownika, wcześniej pokazywał też świec ale wszystko zostało wymienione, 2 dni minęły i błąd się pojawił, nie wiem czy zamawiać jeszcze raz nowy, mieszkam w Niemczech i ciężko tu o godnego speca, stąd pytanie na forum.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie są te błędy? Rozumiem że po wymianie przez dwa dni było bez błędu, a te pojawiły się po czasie? Po wymianie, dobrze jest wymuśić INPĄ grzanie, żeby odpalić świece i sprawdzić czy wszystko jest ok.
Opublikowano
Błąd 4203 glow control unit, z tymi 2 dniami ciężko powiedzieć, check engine wtedy mi się zapalil tak spokój, na słowo mechaników przestałem wierzyć tak że pewności nie ma, kupiłem komputer i sam teraz sprawdzam, z inpem nie miałem styczności
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do sprawdzenia przewód zasilający sterownik, jak nie jest nadtopiona wtyczka to albo padł sterownik albo nie został wymieniony, tak czy siak wracaj na gwarancję.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby był uwalony kabel od zasilania, to wyskakuje błąd wszystkich świec a nie komunikacji.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Racja, jakoś z rozpędu poszło..więc sterownik leży. Ciekawe jakiej jest firmy, ale tak jak pisałem - wracaj do warsztatu.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Po 30 km i 2 minutowym postoju odpalilem auto podłączyłem do kompa i było 75 stopni, tam na zakład nie wracam bo to partacze... jak ktoś mi sprawdzi sterownik i będzie uszkodzony to zareklamuje a był firmy beru teraz jadę do Polski to może ktoś to ogarnie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakbyś miał problem to naprawiam też takie niegrzebane sterowniki, jak beru padł to oczywiście na reklamację.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL