Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem na ktory szukałem odpowiedzi na forum, ale niestety nic nie znalazłem dlatego zakładam nowy wątek.

Chodzi tutaj o żaluzje za zderzakiem, czy ktoś się orientuje czy można się tego pozbyć bez żadnych konsekwencji ?

Przez kratki widać, że coś tam jest połamane, żaluzje nie działają, są cały czas zamknięte, samochód bardzo szybko łapie temperature, włącza się wentylator i w zasadzie chodzi bez przerwy dopóki nie zgaszę auta.

Z góry dzięki za cenne wskazówki. Pozdrawiam.

Opublikowano

Planuje tak zrobić, tylko zastanawiam sie czy można wymontować same żaluzje nie ruszając całego elementu w którym są obsadzone, czy jak wywalać to już wszystko.

Przeprowadzał ktoś już może taką operacje w swojej f10 ?

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wylko 2.0 ma te przeslony, lepiej wyjac niz przegrzac, zima bedzie wolniej sie nagrzewał

Mylisz się otóż żaluzje to kwestia wyposażenia auta

:duh:

Opublikowano
U mnie w 3 litrach też sa. Rozbierz je i zobacz co jest połamane/niesprawne zima bedzie Ci sie dluzej nagrzewał. Ja bym probował naprawiac.
Opublikowano
wylko 2.0 ma te przeslony, lepiej wyjac niz przegrzac, zima bedzie wolniej sie nagrzewał

Mylisz się otóż żaluzje to kwestia wyposażenia auta

:duh:

byc moze sie myle, wiec jaki kod maja te przeslony bo w moim vinie nic na ich temat nie ma

Opublikowano

Jak masz CO2 Umfang (01CB) to i masz klapy.

A jaki kod ma kanał wlotowy to też zależy czy masz M Pakiet czy nie. Najwyżej daj vin to zaraz znajdziemy nr. oem.

spacer.png