Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem Head-up Screen, poczytałem trochę opinii w internecie i są bardzo różne.

Generalnie ludziska narzekają że wygląda to słabo i nie do końca ma to sens.

Czy ktoś ma doświadczenia z tym wyświetlaczem ? jakieś zalety/wady

• Moderatorzy
Opublikowano
Taki headup jest teraz we wszystkich budżetowych markach. Mi to wieje AliExpressem, ale jak komuś bardzo zależy na funkcjonalności..
Opublikowano

Mam u siebie oryginalny HeadUp montowany w desce.Gdy go nie miałem sens jego posiadania wydawał się bezpodstawny ale teraz gdy go używam wiem czego mi brakowało.Tym bardziej ze informacje wyświetlane są w kolorze.

Ale radzie takiej dokładki jak kolega zaproponował bym nie montował.Dosc słabo to wyglada

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano

Żałuje, że nie testowałem G20 z Head-upem. Akurat 330i, który próbowałem był bez.

Pracownik salonu z którym jeździłem strasznie zachwalał Head-up w G20 ale nie wiem jak on się ma do tego w F30.

BMW F31 320d ED (N47T) - Mobil 1 ESP 5W-30 + AR9200

BMW F20 118d (B47) - MOTUL 8100 X-CLEAN+ 5W-30

Opublikowano
Mam u siebie oryginalny HeadUp montowany w desce.Gdy go nie miałem sens jego posiadania wydawał się bezpodstawny ale teraz gdy go używam wiem czego mi brakowało.Tym bardziej ze informacje wyświetlane są w kolorze.

Ale radzie takiej dokładki jak kolega zaproponował bym nie montował.Dosc słabo to wyglada

Dokładałeś ten head-up czy miałeś oryginalnie?

Dokładanie to jest mega rzeźba według mnie. Deskę trzeba nową lub wycinać otwór w starej, jedno i drugie mi się nie uśmiecha. Dodatkowo wymiana szyby....

Opublikowano
Mam oryginalny.Ale z tego co się orientuje to rzadkość w F30.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano

Ten z w/w link'a wyglada slabo, jak jakis chinczyk z aliexpress.

Juz wolalbym pokombinowac z oryginalnym headupem.

Ogolnie super rzecz, czlowiek tak sie przyzwyczaja ze teraz nie wyborazam sobie kolejnego auta bez headupa. :8)

gm7CfMp.jpg?1
Opublikowano
Zastanawiam się nad zakupem Head-up Screen, poczytałem trochę opinii w internecie i są bardzo różne.

Generalnie ludziska narzekają że wygląda to słabo i nie do końca ma to sens.

Czy ktoś ma doświadczenia z tym wyświetlaczem ? jakieś zalety/wady

mam oryginalny u siebie i da się bez tego żyć