Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dodałem funckje w e90 (rzeczywista prędkośc na ekranie) to usunąłem pliki i stworzyłem w katalago Work nowy plik fsw_psw.man to jak znów zaprogramuje to tamta funkcja (prędkość) zostanie wyłączona?
Opublikowano
@scaramanga on utworzył nowy PUSTY plik man. Więc jeśli nic nie zmieni i pusci kodowanie to przywróci moduł do domyślnych ustawień i ta opcja mu zniknie
Opublikowano
Jeśli zrobi to dobrze to nie straci funkcji. Musi pierw zczytać parametry a później zmienić na MAN
Opublikowano

Czyli jak mam to rozumieć?

Zakodowalem 1 rzecz przedwczoraj, po czym usunąłem wszystkie pliki z katalogu work przy tym tworząc pusty plik fswpsw.man. A wczoraj zrobiłem Bfd brake force display. To mam rozumieć że usunęła mi się funkcja przedwczorajsza?

Opublikowano
TurbodeNitro dopóki nie przekodujesz auta pustym plikiem man nic nie powinno się usunąć z tego co wcześniej zrobiłeś.
Opublikowano

@scaramanga

@b1nd

Mam rozumieć że po każdym kodowaniu muszę trzymać plik man, pożniej jakbym chciał kodować no ten plik man podczas każdego kolejnego kodowania muszę przenosić do folderu Work w ncs?