Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam dziwną sytuację zapalił mi się w trakcie jazdy check engine pomarańczowy a jedyny błąd to że mam klocki do wymiany (cc-id 71). Przypomnienie o klockach mam od 2 tygodni a dziś doszedł ten check i nie rozumiem co ma wymiana klocków do check-engine? Auto zachowuje się normalnie a z błędów na desce pokazuje tylko ,,cc-id 71'' też nie wiem co to może być.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie jest to nic związanego z klockami, trzeba zerknąć przez interfejs diagnostyczny jaki błąd się zapisał.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Nie jest to nic związanego z klockami, trzeba zerknąć przez interfejs diagnostyczny jaki błąd się zapisał.

też tak sądziłem ale ten dziwny wóz nie ma nawet normalnie temperatury pokazanej to uznałem że lepiej spytam bo stało się to w trakcie jazdy do domu od kumpla a auto normalnie się zachowuje.

Termostat był wymieniany bo wentylator chłodnicy pracuje, cewka raz padła to też wymiana, olej 80% stanu a temperatura 108 stopni to nie wiem co to ale dzięki. Do zamknięcia bo bez kompa nic nie zrobię na ten moment, zajrzę gdzie trzeba na sprawdzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.