Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

do tej pory w X1 f48 była jedna Mapa teraz nagle podzielili East i West? Czy to znaczy że jadąc do niemiec z polski mam problem? Polska chyba east a niemcy west?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Polska i Niemcy na mapach EAST i WEST mają identyczne pokrycie .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

WEST

Pełne pokrycie :

Andora, Belgia, Niemcy, Niemcy, Finlandia, Francja, Grecja , Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, Portugalia, San Marino, Slowakische Republik , Slowenien, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Rosja , Bosnien i Herzegowina, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Mazedonien, Moldawien, Czarnogóra, Rumunia , Serbien, Turcja i Ukraina.

EAST:

Pełne pokrycie:

Belgien, Bułgaria , Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Liechtenstein, Lettland, Litauen, Luksemburg, Niederlande, Norwegen, Sterreich, Polska, San Marino, Slowacja, Slowenien, Szwecja, Szwajcaria , Czech Republik, Węgry , Państwo Vatykan , Rosja .

Tylko główna sieć dróg:

Albanien, Andora, Bosnien i Herzegowina, Francja, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Mazedonien, Moldawien, Monako, Czarnogóra, Portugalia i Hiszpania.

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A tu Torrencik

Download: magnet:?xt=urn:btih:adaaf0d165ccf1f3db713263422cb292e51e421d&dn=WEST+Route+2019-2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, pobrałem pliki z torrenta i wrzuciłem je wprost na pendrive'a bez katalogu z nazwą mapy. Oczywiście fat 32 Ale niestety pen drive się zaświeca i nie rusza wykrycie aktualizacji.

Coś robię źle?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz to w katalogu 1 jak na fotce?

Piwinno być bez katalogów. Wrzucone luzem pliki na pendriva bez katalogów.

U góry piszesz tak jakbyś dobrze miał, a fotka mówi co innego.

Opublikowano
Witaj, wrzuciłem to raz tak a raz tak. Nie ma żadnej różnicy. Ściągnąłem plik z torrenta.
Opublikowano
Ten torrent jest skopany. Brakuje pliku config.nfm i czegoś tam jeszcze.

A można wrzucić jako torrent tą poprawną mapę? Byłbym wdzięczny bo z tego serwera to trzeba mieć konto itp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ok udało się pobrać prawidłową wersje mapy. Niestety nie mogę znaleźć fsc generatora do entrynava. Czy ktoś może coś doradzić?

Na bimmerpoście piszą że do route nie ma fsc code'a. Zatem jak to wgrywacie?

• Moderatorzy
Opublikowano
Najlepiej zamów w ASO
Opublikowano
Kruk - dzięki za poradę ale chciałbym nauczyć się wgrywania tego gdyż widzę że da się. Gdzie szukać natchnienia?
  • Moderatorzy
Opublikowano
Te kody w ASO są dość tanie.
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
To akurat nie te mapy o które pytałem, ale BMW się postarało! Przez to, że nie aktualizowali długo tych map, przedłużyli mi sami abonament o 7 miesięcy! Zobaczymy tylko, czy coś w tym czasie wyprodukują :lol:
  • 1 miesiąc temu...