Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bo jest cos nie tak. myslisz ze wiekszosc z nas ma szklane kule ? odwiedz gazownika w swoim miescie.
Stokrotne dzięki ale byłem już 3 razy i wciąż to samo! więc może ta instalacja to jakiś bubel!??? dodam że sekwencja jest w 2,0i
Opublikowano
nie moze byc ok, chyba ze masz ciezka noge. poszukaj na forum ile pala beemki, jest o tym masa dyskusji. moja 2.0 na 2 gen. gazu wraz ze skrzynia automatryczna spala do 15l LPG. (no i auto mam ciezsze)
Opublikowano
Podaj więcej szczegółów, co to za instalacja, czy tak jest od początku itd. Jeśli jest na gwarancji to molestuj gazowników !!!
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
instalacja z komputerem AKME i raczej mało znanej firmy jakieś wtryskiwacze ogólnie próbuję się dowiedzieć czy ma to jakiś związek z grzechoczącym vanosem i czy ktoś już przerabiał ten temat jeżeli chodzi o spalanie benzyny z grzechoczącym vanosem być może silnik gdy jest elastyczny w całym paśmie obrotów zużywa mniej paliwa ze sprawnie działającą zmienną fazą dolotu???
Opublikowano

Ja ci radze wejsc do dzialu Zrob to sam

jest tam temat poswiecony LPG a jesli nie wiesz jak regulowac to chetnie ci napisze ( ja mam Tomasetto 2 miasto pali mi ok.12l a na trasie przy 120-130 8.8l takze troche mnie nerwow kosztowalo wyregulowanie a przed mialem 17l na miescie przy "piorkowej nodze"

Opublikowano

Ja ci radze wejsc do dzialu Zrob to sam

jest tam temat poswiecony LPG a jesli nie wiesz jak regulowac to chetnie ci napisze ( ja mam Tomasetto 2 miasto pali mi ok.12l a na trasie przy 120-130 8.8l takze troche mnie nerwow kosztowalo wyregulowanie a przed mialem 17l na miescie przy "piorkowej nodze"

Opublikowano

Na prawdę, na tej podstawie ciężko powiedzieć jednoznacznie. Może to być 1001 powodów, od słynnej sondy lambda, przez przepływomierz, nieudolną regulację lub montaż instalacji, a kończąć na Twojej ciężkiej nodze.

Grzechoczący vanos ma niewiele wspólnego ze spalaniem.

Kai