Skocz do zawartości

[Kupno] BMW 6er GT - szukam [Rozwiazany]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie.. szukam :mrgreen:

Zalozenia:

Biala

HUD

Panoramadach

M-Paket

Sitzmemory (Sport / Komfortsitz)

RFK (Kamera)

I powiem Wam.. jest ciezko :duh: Zwlaszcza dostac siedzenia w pelni elektryczne (Sportsitz jest czesciowo elektryczny) badz juz tylko z pamiecia dla kierowcy :mad2:

Edytowane przez PaMa
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szukasz w PL czy w DE?

Z avatara wnioskuję, że masz w czym wybierać...

Ja kupiłem właśnie w tym tygodniu...

Opublikowano

Gratulacje!

Pochwal sie! :cool2:

Ja szukam w DE.

Generalnie zawsze cos nie pasuje :mad2: Albo brak pelnej elektryki siedzen, albo brak panoramy.. eh :duh:

Ta chcialem brac z miejsca.. ale poszla..

https://gebrauchtwagen.bmw.de/#/b/vehicles/2178630/BMW%20640i%20Gran%20Turismo%20Alpinwei%C3%9F%20uni?manufacturers=221&series=4&variants=170&take=100&index=6&order=Price-asc&options=%2219%22,%22209%22,%2235%22,%2248%22&paints=%2210%22,%2213%22,%2217%22&priceMax=60000&powerType=hp

:mad2:

• 1 rok później...
Opublikowano
ja mam do sprzedania jakby co , a właściwie przejęcia leasingu. Samochód z niską ratą, bo włożyłem w niego sporo gotówki kupując jako nowy, ale oczywiście teraz przez wirusa i tak czekam już kilka tygodni z zbycie :) Jakby ktoś był chętny - wrzucam linka https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-6gt-640ixdrive-cesja-leasingu-z-tania-rata-ID6D5dvZ.html