Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapewne masz bardziej wyczulony "zadek" :mrgreen: Może się powtórzę, ale ja nie odczułem takiej różnicy między trybami w X3 25d, żeby to było warte dopłaty jakiejkolwiek. Tym bardziej, że spodobała mi się charakterystyka pracy zawieszenia sportowego :roll: ,wtedy jeszcze nie brałem pod uwagę M40d :8)

Bardzo możliwe :wink: ja z kolei do sportowego mam uraz po nieudanej przygodzie z tego typu zawieszeniem w innej marce. Może przy kolejnym zakupie już to minie i przetestuję sportowe w wydaniu BMW.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tego roku końcówką chcę swoje X3 20d zamienić na X3 lub X4 30d lub 40d szukam duzej mocy i komfortu ale kola tylko 21' przeczytalem wszystkie wypowiedzi i wniosek chyba tak iz wezmę M40d ale konieczna bedzie wizyta w ALPINA albo jakiejś firmie tuningowej która zrobi zawieszenie na szybkie auto ale z nastawieniem komfort ....

Najbardziej mi sie podoba X4 M40D z ALPINY mialem okazję przejechać sie na tylnej kanapie w D, nie wiem jak oni to robią ale auto na zakręcie klei jak trzeba a zjechaliśmy na szuter i auto płynęło jak S klasa, szok pozytywny szok... pytanie czy jest szansa skopiować ich zawieszenie taniej , przecież sami tego nie produkują komponenty gdzies musza kupic...

Szkoda ze fabryka nie pozwala tak ustawić autka....