Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
U mnie ta plastikowa skora nie wisi poprostu tak jak wczesniej wspomniales trzebva ja zachaczyc o takie bajerki przy sterowniku a druga przy koncu schowka i wtedy to po ludzku wyglada . u mnie pokretlo intensywnosci nawiewu jest podswietlone nie dzialalo ale znalazlem zaroweczke wkladajac reke tam gdzie jest miejsce na radio ale powiem wam ze tam gdzie mam ustawienie temperatury w stopniach celciusza za cholere nie moge wyczuc palcami tego plastiku od zarowki kombinowalem jak moglem ale nie chce wykrecac tego panelu wiec poki co nie dziala.

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano
Majsu ten plastik na zdjeciu od zegarka jest razem z zarowka ... Koszt 3zl.
No właśnie jutro się wybiorę do ASO to mam nadzieję że uda mi się to zakupic ! A jest ktoś komu działa podświetlanie regulacji temperatury ? Bo według RealOEM po tej stronie żarówki niema tylko regulacja nawiewu ją ma... http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=4031&mospid=47211&btnr=64_0074&hg=64&fg=20
Opublikowano

Po małym retuszu mój schowek wygląda teraz tak %5B640%3A480%5Dhttp%3A//img414.imageshack.us/img414/5854/dsc00551jo3.jpg

A moja konsola centralna tak %5B640%3A480%5Dhttp%3A//img177.imageshack.us/img177/31/dsc00552mc8.jpg

Wszytsko z nią Ok ? Pali się wszytsko co trzeba ? Mam jeszcze taką opcję jak przekręcam kluczyk w stacyjce na 2 pozycję i zapalają się wszytskie lampki na liczniku to mam zaploną lampkę ręcznego jak opuszczam ręczny lampka się dalej pali tylko słabiej dopiero po przekręceniu kluczyka gaśnie tak powinno byc ?

Opublikowano

co ty chcesz zobic??

chcesz zdemolowac E28?? E28 ma piekne wnetrze a ja myslalem ze jestem fanem E28, ale chyb a sie mylilem bedzie kolejna wiejska E28 az czasem mi naprawde zal ....

moje modele
Opublikowano

hmmm

To moze od poczatku... Bardzo podoba mi sie E28, dlatego takim jezdze....

Wydaje mi sie jednak ze wnetrze, a dokladniej deska jest najslabszym elementem E28, np. ta z E23 podoba mi sie o wiele wiele wiele bardziej, ale kurcze deska ktora ma E28 idealnie pasuje do klimatu auta, kanciaka z lat osiemdziesiatych, nawet zegarek elektroniczny pachnie na maksa latami osiemdziesiatymi. Ale zeby przekladac deske z E34 do E28 :jawdrop:

Majsu dlaczego od razu nie kupiles E34????

"agro tjuning"

Opublikowano
Chcę spróbowac przełożyc deskę od E34 ! :D Mam nadzieję że pójdzie bez problemu :cool2:

Zalosne dno :duh: . Nie moge sie doczekac momentu gdy kazde E12, E28, E23, E21 bedzie drozsze od ladnego E34, moze wreszcie pewne grupy spoleczne odczepia sie od biednych rekinow.

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano
Majsu - zostaw deskę od E28 w spokoju a nikomu nic sie nie stanie :evil: Kupiłeś ja taką jaką jest i taką ją akceptuj. Skoro jestes pasjonatem e28 to nie rób WT (Wies Tjuning). Plssssssssssss :mad2:
Opublikowano
Majsu nawet nie probuj wkladac deski od e34 do e28... Wsyzstko trzeba sztukowac,lepic zmieniac ... Bedziesz mial nei dosc ze wioche to jeszcze prowizore
Opublikowano
Hehe ;) No właśnie deski narazie żadnej niemam bedę musiał poszukac...

Jakby co to mam kilka kilkanascie sztuk jakbys chcial to mow tobie chyba czarna potrzebna??

moje modele
Opublikowano
Oooooooo MISZCZ !! Jakbyś miał jakąś w idealnym stanie bez pękniec to biorę czarna rzecz jasna ! To bym musiał jeszcze tylko folię carbonową gdzieś dokpic.. hehe :) żarcik żarcik...

no to nie ma problemu polamane to sie do pieca wsadza my tylko idealne trzymamy tak jak od E12 wszytskie zeszly tak od E28 jescze sa :D

wieczorem pogadamy na gg :wink:

moje modele
Opublikowano
Chcę spróbowac przełożyc deskę od E34 ! :D Mam nadzieję że pójdzie bez problemu :cool2:

Zażartuj tak jeszcze, to ci łomot w ciemnej ulicy spuścimy. :twisted: :twisted2:

Taki żarcik.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).