Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, zalezi napisał(a):

A ja słyszałem, że niby od jutra 🙂

Aktualnie trwają zmiany w aplikacji konfiguratora BMW. Pojawia się komunikat "Ze względu na aktualizacje produktu nie jest możliwe dodanie żądanej opcji do konfiguracji." Czyżby zmieniły się również ceny?

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, darosso napisał(a):

Aktualnie trwają zmiany w aplikacji konfiguratora BMW. Pojawia się komunikat "Ze względu na aktualizacje produktu nie jest możliwe dodanie żądanej opcji do konfiguracji." Czyżby zmieniły się również ceny?

No to być może zmienią coś. Ciekawy jestem czy to CAFE ma faktycznie taki wpływ na ceny. Bo były dwa obozy jeden: że ceny pójdą mocno do góry, drugi że to tylko taka nagonka napędzający ceny. Pewnie prawda jest jak zawsze po środku. News się mógł nie sprawdzić, natomiast oni w salonie mogą mieć nowe cenniki, a strona będzie aktualizowana z opóźnieniem. Zawsze i tak dają rabat oraz mają napisane gdzieś pewnie, że strona nie jest ofertą jak to wszędzie jest. Możliwe, że coś będzie aktualizowane w najbliższym czasie, a może nie ?  

Edytowane przez GrzegorzKo