Skocz do zawartości

Rabaty na nową serię 3 g20

wehyr

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze

To nie porównujmy kupna jednego auta przy rabacie g20 21% a kupna 20aut rocznie gdzie salon moze sprzedać praktycznie bez prowizji, a odrobi sobie na innych bonusach od centrali....

Na każdy dzień tygodnia inne bmw.... :wink:

male-bmw-2.png

Cześć,

Panowie proszę o pomoc. Jestem tu nowy ale mam nadzieję, że ktoś znajdzie się i mi jej udzieli. Jestem na etapie kupna G20 330i xDrive w M pakiecie. Auta stockowe schodzą w dość szybkim tempie i nie ma już za bardzo w czym wybrać na ten moment. Propozycja auta stockowego to: 263,5k(katalog) - 39.5k(upust)= 224k brutto(15%) rocznik 2020. Generalnie czytając wątek, widzę że bez problemu da się to uzyskać przy konfiguracji własnej auta do produkcji. Zamieszczam swoją konfiguracje, proszę odnieście się do niej i do rabatu, który realnie wchodziłby w grę w obu przypadkach.

link: https://configure.bmw.pl/pl_PL/configid/q4j6g9v2

Chciałbym jeszcze dodać, że jestem ze Śląska.

Z góry bardzo dziękuje.

Pozdrawiam.

A może zainteresuję Cię 320d M sport we Wrocławiu? 270 000 na 199900 =>26 % już zajerestrowany 15.01.21

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-320d-xdrive-sedan-ID6DtV4x.html#f6cf99bbb0

Diesel to tylko interesuje mnie na bluzie , t-shirtcie ewentualnie na spodniach :). Ale dziękuje za info. Temat już zamknięty jeśli chodzi o mnie. Auto zamówione w Bawaria Motors. Rabat na poziomie 17-18% samochodu do produkcji to jest max przy wyposażeniu dodatkowym na ok 90k i wersji 330i na dzień dzisiejszy. Bierzcie pod uwagę również zmienne jakimi są posiadanie już BMW nie starszego niż 3 lata, tytuł inżyniera, wykonywanie wolnego zawodu, służby mundurowe lub rabat flotowy (co najmniej 20 aut) oraz nasze polskie "znajomości". W moim przypadku nic z tych rzeczy nie miało miejsca(oprócz znajomości - nie z forum) i uważam, że więcej się nie dało wyciągnąć. Odbiór pod koniec maja. Dla mnie in plus, ponieważ kończą mi się leasingi w 1Q br. Za wszystkie prywatne wiadomości i posty bardzo dziękuje. Życzę wszystkim powodzenia przy pierwszym oraz kolejnym zakupie.

Pozdrawiam

A na który model można uzyskać większy rabat 330i czy m340i mając podobną kwotę za dodatki? Czy ma znaczenie wersja G20/G21?

Wybierz model który ci się podoba i zacznij rozmawiać z dealerem a nie odwrotnie

Ja też na Śląsku uzyskałem rabat 17% na model 330i M pakiet z wyposażeniem dodatkwym na prawie 120 k, do 50% rabat na koła zimowe więc w sumie rabat wyszedł 18,5%. Auto mam nadzieje odebrać w przyszłym tygodniu (jest już w Polsce). Trochę mnie skręca ale co zrobić:)))

A na który model można uzyskać większy rabat 330i czy m340i mając podobną kwotę za dodatki? Czy ma znaczenie wersja G20/G21?

Wybierz model który ci się podoba i zacznij rozmawiać z dealerem a nie odwrotnie

Model już mam wybrany, jeszcze mam wątpliwości co do kilku opcji, ale nie mają dużego wpływu na cenę. Jak na razie miałem 1 rozmowę z dealerem i udzielił mi rabatu 14%. Zanim porozmawiam z innymi dealerami chcę się rozeznać jaki jest maksymalny możliwy rabat. Wiadomo, że jest to kwestia indywidualna, ale wydaję mi się, że dobrze mieć wiedzę na ten temat.

Cześć,

Czy to prawda,że od 01.02 ceny w górę o kilka procent?

Ktoś potwierdzi?

Przypadkiem już od stycznia nie zmienił się cennik? Dostałem info, ze moj samochód będzie kosztował o 4k więcej niż ten, który zamówiłbym w grudniu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Bazowe M340i z 275 900zł na 279 900zł, do tego dodatki około 10% w górę. Także to tyle z obniżonej akcyzy na mild hybrid :wink:

Mi się udało załapać przy największej obniżce

male-bmw-2.png

Cześć,

Czy to prawda,że od 01.02 ceny w górę o kilka procent?

Ktoś potwierdzi?

Mam wrazenie ze w konfiguratorze sa juz zaladowane wyzsze ceny.

Dokładnie, ja zamówiłem 25 stycznia a wczoraj w konfiguratorze zauważyłem już podniesione ceny. Np spoiler M mam w konfiguracji za 910 zł a jest na ten moment 1000zł. Reszta dodatków też jest wyższa w mniejszym bądź mniejszym stopniu. W moim przypadku udało się rzutem na taśmę... :mrgreen: