Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przestał mi działać nawiew w e81 panel klimy działa i regulacja góra dół też ale nie dmucha

Błędy to

9C6E

E723

9C6C

Zastanawiam się czy nie bezpiecznik bo błędy są tak jakby zasilanie wszędzie uciekło. Może ktoś miał podobny przypadek

z góry dzięki za odp jutro mam do zrobienia 400km w jedną stronę i o ile się jedzie to przepływ powietrza jest ale gorzej w korku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Działał wcześniej czy tak kupiłeś? Jak działał to pewnie sam panel jest przyczyną, zajrzyj co tam się dzieje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Działał normalnie. Żona wróciła z pracy i mówi że nawiew nie działa. Wsiadam patrze no faktycznie nie działa. Błędy skasowałem ale nic to nie dało. Bezpieczników jeszcze nie sprawdzałem bo tam trzeba ten schowek demontować.
Opublikowano
ktos pomoże ?? mam rozebrany schowek. Ma ktos wykaz bezpieczników który jest od nawiewu ? A może ten jerzyk w koło wentylatora ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bezpiecznik poszukan na schemacie. Wpisz swoj VIN i popatrz na schematy. Albo podaj rok i silnik to pomogę poszukać, który to bezpiecznik. Z opisu BMW "jakieś tam" nie da sie za wiele ustalić :?

https://www.newtis.info/tisv2/a/en/

Opublikowano
Wykręciłem ten element zwany potocznie pająkiem z okolic wentylatora rozebrałem go nic tam nie zobaczyłem złożyłem wpiąłem i wentylator ruszył ale dziwnie rechocze. Dodatkowo działały tylko pierwsze 3 biegi. Po przejechaniu 200km działały już wszystkie biegi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To przesmaruj ten wentylator. Po prostu zaciera się. Instrukcja jak wyjąć wentylator jest też ood tym linkiem co wkleiłem wcześniej.