Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukałem trochę forum i znalazłem podobne wątki, połowicznie naświetlililo mi to sprawę ale powielam temat żeby rozwinąć temat. Otóż mam problem z tylą szyba bagażnika która nie otwierała się z przycisku a cały czas w losowych momentach sama się otwierała. Chyba to rozładowało akumulator Albo był słaby, po nocy nie dało się odpalić auta. Wymieniłem akumulator i teraz już nawet klapa się nie otwiera i nie działa centralny zamek z tylu na miejscach pasażerów. Próbowałem rozebrać plastiki żeby dostać się do modułu tylnej szyby jednak uniemożliwia mi to zamknięta szyba w bagażniku bo są od góry dwie śruby mocujące pokrywę plastikowa . Wiec jeśli ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć które bezpieczniki są odpowiedzialne za tylna klapę i tył centralnego zamka . Sprawdzałem ogólnie bezpieczniki i są raczej ok . Jeśli ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć jak otworzyć szybę w bagażniku bez zdjęcia plastików od klapy. Dzięki wielkie , czekam na wasze porady . Pozdrawiam 4ec3abc1f5d56e1fa43adc31cc1000dc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.