Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na forum, wczoraj kupilem bmw e61 i sprawa wygląda tak, ze sprzedawca miał 3 alusy bo auto było puknięte. Alusy to 19 styling 128, patrzyłem na oznaczenia to maja et22 i znalalzłem 1 szt alusa na allegro, ale tam jest et 34, i proszę o pomoc jak to zrobić czy ten alus z et 34 bd pasowal i sie skoryguje jakims dystansem czy moze z forum ktos ma taka sztuke do sprzedania? Proszę o szybką odpowiedź
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fabryczne styling 128 dla E60/61 mają na przodzie 8 cali ET20 a na tyle 9,5 cali ET32. Sprawdź wszystkie swoje felgi jaką mają szerokość i ET.
Opublikowano
Patrzyłem i na przód jest et22 9jj i na tył takie same tylko opona na tył jest 255 i moje pytanie czy ta felga z allegro 19 9j et 34 by pasowała jakby zalozyl ta z et 22 + jakis dystans czy coś? Nie znam się zbytnio na tym, więc proszę o wyrozumiałość jeśli coś źle napisałem ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W takim razie masz felgi od modelu E65 i nie radzę kupować z innym ET. Masz 2 opcje, kupić felgę która ma dokładnie takie samo Et jak twoje lub kupić 2 sztuki z Et jakie powinno być na tyle samochodu czyli Et32 9,5 calowe