Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mianowicie mam taki problem że prawy ksenon nie świeci.

Z tych rzeczy co wyczytałem to zrobilem tak:

-zamiana stronami (prawy na lewą lewy na prawą działa)

-zmiana żarników swieci tylko lewy

-zmiana przetwornic stronami (swieci tylko lewy)

-dzis znowu zmiana stronami nie swieci zaden?

Po powrocie do normalności dalej nie świeci tylko prawy.

Przetwornice są dobre, prawy ksenon nie raz mrugnie. Niestety nie wymienie zapłonnika bo nie posiadam takich narzędzi.

Tutaj pojawia się pytanie, czy jak kupię nowy ksenon (całą lampę z migaczem bez wtryskiwacza bo swój jest dobry) to mam gwarancję że to zadziała?

Model: e46, 2002r kombi 150km diesel

Jeśli wiecie co tu możebyć winne to dajcie proszę znać

Opublikowano
Jakie narzędzia są ci potrzebne by dostać się do zaplonnika? (Bez jaj nie masz wkrętarka?) Pewnie on jest winien skoro wyeliminowales przetwornice.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
nie wiem jak to jest możliwe, wczoraj wróciłem, włączyłem i wyłączyłem światła ze 100x i zadziałało.. W poniedziałek jadę pod komputer, zobaczyymy co tam w trawie piszczy.
Opublikowano
Komputer i tak pokaże Ci tylko że jest blad lampy, ale nie ma błędu mówiącego konkretnie czy to zaplonnik czy przetwornica....

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Wymiana jest bardzo prosta tylko trzeba uważać na stronę zatrzaski, wszystko robosz na spokojnie nie szarpiac na sile masz kilka tutoriali co i jak.

721015571

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
BMW X3 2008r. Podłączę się pod temat, a mianowicie ksenon w prawej lampie zaczyna świecić fioletowym światłem.Po włączeniu świateł przez parę sek. świeci normalnie. Co to oznacza , na co się przygotować? Dzięki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tzn że się wypala i dużo mu nie zostało. Przygotuj się na kupno 2 nowych zarnikow

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wymiana dwóch. Oddam albo Philips. Żadne podróbki bo albo wypala Ci gniazdo albo po krótkim czasie padną

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak ma być bardziej budżetowo a też dobrze i bezpiecznie to bosma.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie znam tej firmy więc się nie wypowiem. Dobrych firm już znasz nazwy A co kupisz to już zależy od Ciebie

Sprzedam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta pierwsza robi dobre żarówki halogenowe, używam wzmocnionych i są naprawdę ok, drugą firmę też polecają na konkurencyjnym forum, więc decyzja należy do Ciebie. Zastanów się nad tymi 5500 żeby nie okazało się, że w nocy podczas deszczu niewiele zobaczysz przed autem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.