Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla F10 pojawiła się już NEXT 2020-1.

A jelsi chodzi o czas obowiązywania bezpłatnych subskrypcji to jako ciekawostka powiem, że jak przerejstrowałem auto na angielskie connecteddrive to okres ten mi się wydłużył chyba o rok.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

mam w F34 pakiet Business, auto posiadam od miesiąca, rocznik 2018, mam problem ponieważ nie mam dostępnych większości dużych ulic w nawigacji, jedynie mi wchodzą jak wpisuje z aplikacji BMW w telefonie, mam aktualizację map 2020-1, ktoś wie czy da się coś z tym zrobić? Z góry dzięki.

Opublikowano
Panowie,

mam w F34 pakiet Business, auto posiadam od miesiąca, rocznik 2018, mam problem ponieważ nie mam dostępnych większości dużych ulic w nawigacji, jedynie mi wchodzą jak wpisuje z aplikacji BMW w telefonie, mam aktualizację map 2020-1, ktoś wie czy da się coś z tym zrobić? Z góry dzięki.

Trzeba wpisać ulica i dopiero podać jej nazwę.

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
jest aktualizacja do Route 2020-1

Do F30? U mnie Downloader pokazuje 2019-4.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jest aktualizacja do Route 2020-1

Do F30? U mnie Downloader pokazuje 2019-4.

Masz pewnie nowszy system z mapami Way.