Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie przy próbie pobrania mapy przez BMW Download Manager pokazuje, że 2018-4 jest aktualną wersją. O co może chodzić?
Opublikowano

Witam

Jakis link bez torentów?

icon4.png
Opublikowano
Jeśli są chętni mogę wrzucić na mega mapę Evo 2019-1 :cool2: :cool2: :cool2:
icon4.png
Opublikowano
Ciągle ta wersja mapy nie jest dostępna przez portal connecteddrive - ktoś wie, po jakim czasie moze się pojawić ?
Opublikowano
To jest frustrujące, więc zamiast tutaj pisać, pisz, dzwoń do Connected Drive. Może się wreszcie stukną w głowę! Jak nie potrafią u siebie przypilnować, żeby mapy nie wyciekały, to powinni je udostępniać za darmo i natychmiast.
Opublikowano
W download menager dostępna jest już mapa, co ciekawe, Europe evo 2019-2. Zdaje się, ze nie było w ogóle 2019-1.
Opublikowano
W download menager dostępna jest już mapa, co ciekawe, Europe evo 2019-2. Zdaje się, ze nie było w ogóle 2019-1.

W connected drive nie było wersji 2019-1

Ale ja np posiadam

icon4.png
Opublikowano

W connected drive nie było wersji 2019-1

Ale ja np posiadam

Owszem masz, bo ASO (i nie tylko ASO :wink: ) miały dostępną wersję 2019-1

Opublikowano

Mi wczoraj pojawiła się mapa 2019-2. Czyli system nie udostępnił mi mapy 2019-1.

Czy mieliście podobnie ?

Opublikowano

Nie było 2019-1, od razu 2019-2.

Pan od BMW był chyba nawet zdziwiony, bo poprosił mnie w mailu o printscreen z Download Managera

Opublikowano
Tak samo w moim przypadku. Też zostalem poproszony o printsrceena z komunikatem z aplikacji bmw downoad manager.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Też pobrałem 2019-2, nie było dostępne 19-1