Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mianowicie po kasowaniu błędów, na drugi dzień zapala się na pulpicie kontrolka dsc i nie mozna jej wyłączyć fakt że aku odlaczam na noc bo coś mi prąd bierze, multimetrem sprawdzone bezpieczniki wyciąganie po kilka razy zabiera 0,75 amp.bezpiecznik 31 wyjme to nie odpala auto a on duzo zabiera pompy wymieniane przekaźniki też na kompie pokazalo jakieś dogrzewanie ale co gdzie jak auto BMW E 39 525D 2001 TOURING
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy celowo, ale tak to napisałeś, że nie da się wyłapać co chciałeś przekazać..podaj błąd/błędy z modułu dsc.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Więc coś pobiera prąd bezpieczniki kilka krotnie wyjmowane sprawdzane multimetrem,jeż wymieniany,pompa progowa i w zbiorniku wymieniona,przekaźniki również w stanue spoczynku cos bierze 0,75 amp czasem wiecej .Wiec na noc odlaczam aku ,rano podlaczam kleme auto odpala i zapala sie kontrolka dsc i nie moge jej wyłączyć podejrzewam ze błędów wtedy jest wuecej ale nie będę co dziennie jezdzil na wsrsztat
Opublikowano
Acha i na kompie pokazalo że niby jakieś dogrzewanie cos bierze tylko gdzie co jak webasto nie działa bo ktoś wymontowal ale sterownik został