Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Tak jak w temacie. Jak wymienić żarówkę pod lusterkiem od alarmu? Może ktoś wymieniał i poradzi coś. Nie chcę z tym walczyć na siłę żeby nie polamac.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tam jest dioda nie żarówka , musisz rozebrać lusterko .

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=264819

Właściwie dlaczego chcesz wymienić ? , to są diody praktycznie nie zniszczalne .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Chce wymienić. O kiedy mam swoją bunie czyli od roku ponad nigdy nie zapala mi się ta dioda alarmu. Czy może być tak, że auto się zamyka a alarm nie działa? Hmm spróbuję otworzyć okna i zamknąć samochód i jakby wywołać reakcje alarmu. Albo czy da się sprawdzić czy ktoś nie wyłączył alarmu inpa?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A masz alarm w aucie. To że jest nos klauna w lusterku to nic nue znaczy. Rozkoduj VIN to się dowiesz. Opcja S302 to chyba alarm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo czy da się sprawdzić czy ktoś nie wyłączył alarmu inpa?

1 Zostaw odblokowaną klapę silnika

2 Zamknij samochód

3 Za około 15 min otwórz klapę - jeśli masz alarm powinien się uruchomić .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"